Bank Met Kussens Combinatie Beige Een Spannende Vtwonen Tips

Een van de dingen waar onze designklanten hier bij tlc interiors meestal mee worstelen, is het samenstellen van kussencombinaties voor de banken in hun huis.

Vaak doe ik de in-home sessie en ze zullen toegeven dat ze het een uitdaging vinden om scatter-kussens te combineren.

En ik hoor ze helemaal (en jij ook als je in hetzelfde schuitje zit). Er is kleur om te overwegen, patroon om over te denken, inzetstukken om over te benadrukken.

Het kan een beetje veel zijn als je niet dagelijks met kussens omgaat zoals wij. Dus vandaag dacht ik, waarom zou je je niet 24 van mijn faalveilige kussengroeperingen presenteren, zodat je de opties in je winkelwagentje kunt klikken en ze in een mum van tijd bij je hebt? deze combinaties zijn samengesteld met interieurstijlen in idee (zoals hamptons, luxe, boho en meer).

En hier is het hoogwaardige onderdeel: elke driedelige kussencombinatie kost minder dan $ 100 voor de partij. Ik begrijp het goed: ik doe gods werk!.

Ik heb de neiging om dezelfde strategie te volgen elke keer dat ik de bank van een klant opmaak. Ongeacht de kleur van de bank, de grootte van de bank of wat de grafische stijl van het huis is, de kussens worden constant gekocht met dezelfde aanpak in het achterhoofd.

Ik heb constant drie unieke kussens op een bank en de set waaruit deze meestal bestaat:. U kunt deze regel hierboven in actie zien in de woonkamer van ons bentleigh-project.

Nu, soms (en je ziet het in de kussens in de onderstaande moodboards) zouden we de regels misschien een beetje verbuigen.

Sommige klanten willen helemaal geen patroon, omdat de sfeer van de woonkamer prachtig ingetogen is. Dus af en toe krijgt dat ultieme kussen geen patroon maar een vleugje textuur.

Die textuur zou mogelijk net zo eenvoudig zijn als een fluwelen of leren hoes, om de scène een beetje tactiliteit te geven.

De kussens in nummer 6 functie van de stemming op dezelfde manier, bijvoorbeeld, is een vergelijkbare set als een die ik voor mijn klanten in thornbury heb gekregen.

Hun sfeer was ooit heel kalm-kust-boho, en ze wilden echt geen enkele veeleisende aandacht. Maar voor het grootste deel houd ik me altijd aan de driebandenbenadering die ik hierboven heb genoemd.

Dus misschien kijk je naar de kussens hieronder en denk je. Moet ik maar één set van deze of twee kopen? nou, dat zal allemaal verschillen, afhankelijk van hoe groot je bank is, ten eerste.

Maar ook welke stemming je wilt bereiken, speelt een rol. Sommigen van jullie zullen een opgeruimde, minimalistische look kiezen.

Anderen zullen zich aangetrokken voelen tot een als vervangende volledige bank. En sommigen van jullie kiezen voor formaliteit.

Persoonlijk voor mij thuis, en als ik mode voor klanten heb, ben ik voor een 'meer is meer'-benadering. Ik pak zoveel mogelijk kussens op een bank als ik kan zonder dat het er belachelijk uitziet.

Er is een aangename lijn tussen een volle bank en het ziet eruit als een ballenbak in een speelcentrum voor jongeren.

Niemand wil gaan zitten om tv te kijken en in een kussendraaikolk te worden gezogen waar ze ook nooit uit kunnen ontsnappen.

5 Bank Met Kussens Combinatie Wat Grijze Wall Papers Op De Zwarte

Bank met kussens combinatie beige kussens: een spannende vtwonen tips ideeën

Bank Met Kussens Combinatie Beige Een Spannende Vtwonen Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.vtwonen.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Inspirerend Bohemian Dakterras Barcelona Ideeën 6X Moodboard Me Time Tips X Inspiratie Woonkamer Inrichting Tips 5 Washi Tape Muur Washitape X Diy Creatief Met 4 Luxe Dakterras Complete Buitenkeuken Ideeën 5X Mooi Interieur Cadeautips Feestdagen Ideeën 4 De Echte Leuke Woonwinkels 15X Leukste In Eindhoven & Tilburg 6X Laatste Diy Ypperlig Wandrek Ideeën 5X Warmte Huis De Openhaard Open Haard Installeren Een Eenvoudige Klus! Ideeën 5X Afbeeldingen Scheidingswand Inspiratie Ideeën 6X Laatste Poef Huis Ideeën 5 Wc Gezellig Maken Toilet Inrichten Zodat Het Extra Stijlvol Is 4X Thuiswerkplek Van Grafisch Ontwerpster Bre Ontwerpers Gevraagd Ideeën 5X Laatste Een Stalen Deur Ideeën 5X Afbeeldingen Interieurhotspots In Middelburg Ideeën