Bijzondere Boekenkasten Trends 2018 Dé Interieurtrend Van 2020 Op Maat Gemaakte Wand En Tips

Hoe leg je de jouwe op de plank? ik haat het om de brenger van slecht nieuws te zijn, maar als je desalniettemin je boeken op de normale, leesbare manier op je boekenplank zet, ben je ellendig 2017.

De nieuwe interieurstijl voor 2018 is "achterwaartse boeken", ze met hun ruggengraat opbergen in tegenstelling tot de muur voor een "neutrale en minimalistische" look, volgens de website flavorwire.

Het is niet langer een aberratie op afstand. Vorige maand stonden in het tijdschrift ideal home de planken van een lifestyle-blogger genaamd lauren, die "de look neutraal houdt door boeken van achteren naar voren te stapelen".

Ga op pinterest en er zijn - maar er zijn natuurlijk - pagina's en pagina's en pagina's met spelden gewijd aan de blanco, beslist niet-utilitaire, kijk met opmerkingen als "niet zeker goed voor boeken, maar eersteklas textuurkleur".

Als u met behulp van deze nieuwe trend tot op het punt van apoplexie verbijsterd bent, bent u niet de enige. Het unieke bericht van flavorwire trok zoveel woede dat het een vervolg moest schrijven, a children's treasury of people losing their damn minds about that backwards-books thing, waarin de cruciale reacties werden opgesomd, die betrekking hadden op mensen die de verschijning de schuld gaven van de opkomst van trump, vergeleken het tot het fascisme, en roepen op tot een terugkeer naar de doodstraf voor degenen die het in hun huizen durven te hebben.

Ondertussen werd lauren ooit onderworpen aan een stortvloed van misbruik voor haar onpartijdige planken. "iemand noemde me een domme slet en toen begonnen mensen te dreigen om naar mijn woning te komen om mijn hoofd in te trappen.

". "ik probeerde gewoon een bevredigende achtergrond te maken om enkele van de andere gadgets op de boekenplank te tonen", vertelde ze aan the times. "te veel boeken met verschillende tinten kunnen een plank rommelig maken.

Ze zijn vaak chicklit geweest en de kleuren kunnen opzichtig zijn. Het was beter dan ze in een kast te bewaren. ” een kast. Ugh. Dus 2008. Onnodig te zeggen dat het misbruik een belachelijke overreactie is op een verhaal over opbergen, maar mensen hebben sterke gevoelens over boeken in kamers (zie het bekende citaat van john waters over mensen die er geen hebben).

Als je je liefdadig had gevoeld, zou je de ruggengraatstijl kunnen zien als een heilzaam middelpunt tussen degenen die graag elk beschikbaar oppervlak volproppen met een regenboogbibliotheek, en degenen die alle boeken afwijzen als bonte, stofverzamelende rommel.

Het probleem met de minimalistische, spin-in-benadering is natuurlijk dat, als je de huiseigenaar eenmaal hebt beoordeeld op hun slaafse trend, je ze niet kunt kiezen op wat ze lezen, wat een van de eersteklas geneugten van het rondneuzen in de huizen van verschillende mensen.

5 Bijzondere Boekenkasten Trends 2018 Van Nu 3D Wand Pvc

Bijzondere boekenkasten trends 2018 dé interieurtrend van 2020 op maat gemaakte wand en tips ideeën

Bijzondere Boekenkasten Trends 2018 Dé Interieurtrend Van 2020 Op Maat Gemaakte Wand En Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.meubelfabriekwestra.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Prachtig Chaise Longue Interieur Ideeën Fotolijstjes Aan De Muur Muurschildering Ideeën Mooie Decoratie Met Lijsten 5X Letters Als Interieur Decoratie Woonkamer Inrichten Met Ideeën 4 Winterklaar Maken Tuin Deze 9 Tips Helpen Je De Te 6X Trend Design Ay Illuminate Ideeën 5X Mooiste Roze Badkamers Ideeën X Perfecte Ibiza Tuin Tips 5X Plaatsing Instrumenten In Huis Muzieklessen Zeggen Niet Bijna Alles Ideeën 5X Klein Balkon Inspiratie Tips Familiehuis Vol Unieke Elementen Vakantie Onder Zon En Zeespiegel I Jsland 6X Klassieke Inrichting Woonkamer Tips 4 Zwarte Vloer Woonkamer 5X Inspirerend Olijfgroen Kleurinspiratie Ideeën 5 Hanglamp Aan Plafond Verplaatsen Dweilen Op De Oceaan Lamp Installeren 6X Planten Voor In De Badkamer Ideeën