Binnenkijken Licht Zweeds Huis Vintage, Design En Groen Komen Samen In Deze Tips

Een andere reden om van witte muren te houden, is dat je er elke andere tint mee kunt gebruiken. Houd van de stoere blauwe kunst in tegenstelling tot de witte muur. Oh, hoe bijzonder is het om een ​​open haard te hebben in een huis in zweden? let op de lamp in de kamer ernaast, het lijkt wel een halve maan, zo mooi!.

Het vloerkleed bevat alle kleuren van deze kamer. Goede keuze! mooie tafel, klassieke stukken. Ik hou hiervan! jij niet? je kunt constant interesse en kleur naar een kamer brengen met gemakkelijke dingen.

Je zult zelden een enorme keuken vinden in zweden, maar deze heeft een zeer redelijke dimensie en veel stijl. Dit is absoluut leuk! niets is te serieus in dit huis… daar zou het leven om moeten draaien!.

De structuur van deze ruimte is zo perfect! de boog, het gebied waar het bed staat en hoe zit het met de vloeren?. Dit prachtige balkon is een uitzonderlijke plek om op een warmere dag te zitten en een kopje espresso te drinken.

Ik hoop dat je net zoveel van deze omgeving hebt gehouden als ik. Ik vind het heerlijk om huizen in het buitenland te zien en het zorgt er steeds weer voor dat ik ervoor kies om naar het land te gaan.

Ik wil zweden aan mijn lijst toevoegen! 🙂. “toen ik voor het eerst naar zweden verhuisde, was ik gebiologeerd door hoe mensen leefden. De eigendommen waren alsof ze uit een interieurtijdschrift waren gehaald”, zegt niki brantmark, een britse auteur en blogger die gespecialiseerd is in zweeds en scandinavisch design.

Deze fascinatie was ooit de basis van brantmarks hedendaagse tentoonstelling, 'the home viewing exhibitions'. Zweden wordt al lang geprezen om zijn easy-chique stijl en interieurindeling met gedempte kleuren, strakke lijnen en houtkenmerken.

Volgens het swedish design museum, een digitaal museum uit 2017, wordt de zweedse stijl gepusht door het denken aan gelijkheid voor iedereen. Design en creativiteit zijn sociaal, cultureel en esthetisch van enorm belang voor zweden en hun progressieve waarden.

Nu hebben bezoekers van zweden de unieke kans om het met eigen ogen te zien in de hedendaagse tentoonstelling van het museum. In 'the home viewing exhibitions', die tot eind november te zien is, kan iedereen door de hele u heen een handvol echte zweedse woningen binnenlopen.

S. Uitgekozen en beschreven door brantmark, met normaal zweeds design, architectuur en decor. "het zweedse plan is gebaseerd op de principes om het alledaagse buitengewoon te maken en eenvoud, vorm en functie te eren boven onnodige franje", zegt de in new york gevestigde zweed fredrik carlström, oprichter van de ledenclub en privé-co-working area alma.

"dus wat is een betere manier om het ontwerp te verkennen dan door in de huizen van gewone mensen te gluren?".

5 Binnenkijken Licht Zweeds Huis En Kleur Bij Loft Retreat

Binnenkijken licht zweeds huis vintage, design en groen komen samen in deze tips ideeën

Binnenkijken Licht Zweeds Huis Vintage, Design En Groen Komen Samen In Deze Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.wonenenco.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Tafel Maken Van Pallets Tafels Pallet Ideeën 4 Creatief Met Een Boomstam Stamtafel In Kleinhout 4 Cadeautjes Voor In Huis Cadeau Mooie Geschenken 6 Werkplek In De Slaapkamer Ideeën 5X Inspirerend Mooi Zwart Wit Interieur 60 Prachtige Inspiratie Voor Een Stijl Ideeën X Vitra Eames Lcw Loungestoel Plywood Group Lounge Chair Ideeën 4X Open Of Dichte Trap En Uitgelegd Ideeën 4X Tuin Overdekt Veranda Terras Als Het Mooist Te Ontdekken Middelpunt In El Ideeën Eigen Fotos In Interieur Meubels Haard Diy Zicht Op De Natuur 5 Glazen Douchewand Tot Plafond Verlijmd Of Met Spijkertjes?! 6 Planten In De Slaapkamer Ideeën 5 Horeca Keuken Inrichting Ideeën 6X Accessoires Voor Badkamer Ideeën 5 Vetplanten In Huis Voor En Na Het Onderhoud Verzorging Van 4 De Meest Fleurige Tegeltjes Heb Je Altijd Al Eens Een Ixxi Keramische Tegel Willen Hebben?