Binnenkijken Wendy Van Bree Bij Scandinavisch Meets Industrieel Stek Tips

Over wendywendy van bree (1984): creatief, eigenwijs, gepassioneerd, gevoelig en fantastisch en normaal. Naast mijn geweldige passie voor fotografie, ben ik ook dol op mijn enorme liefdes arjan (de man) en beer (de franse bulldog) en de bossen waarin we leven.

In 2007 ben ik na mijn studie interieurarchitectuur aan de kunstacademie in rotterdam zonder vertraging in het diepe gesprongen en ben ik begonnen met wendy van bree fotografie.

Inmiddels maak ik vele duizenden fotoreportages gelijk en mag ik al meer dan 12,5 jaar met hart en ziel fotograferen!. Bridalboek. Nl is een fase van wendy van bree fotografie, waarvoor ik vele andere soorten reviews maak (pers- en toernooifotografie, organisatiereportages, portretfotografie en foodfotografie).

Ik fotografeer voor grote en kleine bedrijven. Kies je ervoor om het hele ding over deze verschillende soorten fotografie te begrijpen? kijk eens op www.

Wendyvanbree-fotografie. Nl. ‘vol mooie indrukken, ontmoetingen, kennismaken met de campus, verdwalen in gebouwen en heel behulpzame mensen ontmoeten.

Wat ik het mooiste vind, zijn alle inspirerende mensen die ik ontmoet op de campus, maar ook op kennispark en de regio. ’. ‘je merkt van tevoren dat er veel gebeurt op de ut, maar als je er eenmaal bent, besef je dat het nog meer is.

Ik ben onder de indruk van de diepte en de breedte van het geheel dat we doen en met behulp van het gemeenschapsgevoel. Ik geloof sterk in gemeenschappen en ecosystemen.

Vroeger was ik me bewust van de gemeenschapszin in twente, maar het is nog beter om hier virtueel te zijn en het te ervaren. Toch ben ik bezig met ontdekken en zien hoe het hier in twente absoluut werkt, zodat we er een nog voordeligere universiteit van kunnen maken met een nog grotere impact.

’. Hoe onderscheidt de functie van vice-president zich van uw vorige functies? kan men zelfs maar samenkomen voor het lidmaatschap van de raad van bestuur?.

‘dat bepalen we later, maar ik kan je wel meedelen dat we als team samenwerken. We zullen een aantal onderwerpen behandelen als een team van twee of drie personen, om er zeker van te zijn dat we het benodigde begrip en een groot perspectief brengen.

Het werken in teamverband en dienstbaar zijn aan de universiteit is het belangrijkste. Ik hoop dat ons teamwerk ook anderen op de ut zal inspireren.

Ik ga ervan uit dat veel mensen al in teams werken, maar extra interdisciplinaire en multifunctionele samenwerking is zeker goed voor ons om verder te komen.

’. Zijn er onderwerpen waar je een speciale passie voor hebt en die je als vice-president wilt benadrukken?. ‘welzijn, talentontwikkeling, duurzaamheid.

Dat zijn richtinggevende onderwerpen waar we aan gaan bijdragen. Sustainable development goals staan ​​hoog op de ut-agenda, maar misschien kunnen we het zelfs een stap voorwaarts lijken over te brengen.

Ik ben nog steeds aan het ontdekken en onderzoeken. Ik heb geleerd om niet te vroeg een richting te kiezen. Het is zo essentieel om naar mensen te luisteren.

Je begrijpt niet alles in je eentje. We zijn een studerende organisatie en ik leer ook. Ook dat hoort bij leiderschap. ’.

4 Binnenkijken Wendy Van Bree Hoe Fotografie Naar Het Top Podium De Glowinthe

Binnenkijken wendy van bree bij wendy: scandinavisch meets industrieel - stek tips ideeën

Binnenkijken Wendy Van Bree Bij Scandinavisch Meets Industrieel Stek Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.stekmagazine.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Warme Kleuren Scandinavische Woonkamer Scandinavisch Wonen Hoe Doe Je Dat? Ideeën 5X Tafel Van Eiken Boomstam Boomstam(Rand)Tafel Met Zes Ideeën Bon Fait Maison Gr, Stadiou 26, Agios Ioannis Rentis, Athens 4 Dakterras Om Weg Dromen Jongzaans Prijzen 4 Inbouwspots Als Algemene Verlichting In De Keuken Dimbaar Of Niet? 6X Oude Houten Vloer Tips 4 Tuin Inspiratie Met Terras En 5X Sebra Kili Bed Tips 5X Boeken Sorteren In Het Interieur Drie Methode Op Één Smal Plank Ideeën 6X Interieuradvies Landelijke Stijl Tips Ikea Tv Meubel Hacks Changer Vos Meubles 4 Winterklaar Maken Tuin Deze 9 Tips Helpen Je De Te 6X Krukjes Met Vacht Tips 5X Trend Urban Jungle Tips 5 Voorbeelden Ruime Zithoek Kies Je Kleur Van Bank? 10 Ideeën Uit Een Eeuwenoud Boek