Binnenkijker Herenhuis In Londen Binnenkijken Een Victoriaans Vtwonen Tips

Een herenhuis van £ 75 miljoen ($ 97 miljoen) is op de markt gebracht in londen en wordt de duurste woning te koop in de britse hoofdstad, bevestigt sotheby's international realty aan business insider.

Het omheinde huis met 10 slaapkamers heeft een eigen spa met een warm bad, een sauna en een hamam, evenals een filmtheater met 12 zitplaatsen, twee wijnkelders en een zwembad. De woning is gelegen in de welvarende woonwijk st.

John's wood en beschikt over een beveiligde ondergrondse garage. Sotheby's heeft de huidige eigenaar van het huis niet onthuld. Zelfs als het tegen de vraagprijs wordt verkocht, zal het huis van $ 97 miljoen niet het meest luxueuze huis zijn dat ooit in het vk is verkocht.

Dat rapport is momenteel in handen van de verkoop van een landhuis in de verenigde staten in oxfordshire voor £ 140 miljoen ($ 183 miljoen) in 2011, volgens mansion global. En in 2019 betaalde miljardair hedgefondsmanager ken griffin $ 122 miljoen voor een huis in londen, waarmee het de duurste verkoop van de stad is sinds 2008.

Het is officieel, dit is de duurste binnenlandse op de markt overal in londen - en in feite in het geheel van groot-brittannië - en het is een kraker!. Als je van meer dan een beetje luxe houdt, en niet langer over het hoofd wordt gezien door één enkel ander huis - ondanks dat je in het hart van londen bent - zul je dit geweldig vinden.

Het superherenhuis in hollywood-stijl bevindt zich in het hart van de gewaardeerde wijk highgate in noord-londen, zodat u midden in alle actie van de samenleving zit. Dit geweldige huis heeft een james bond-achtig gevoel met glazen liften vanuit de hal, een spa en een biljartkamer.

U hoeft misschien niet bang te zijn dat u te veel gezelschap heeft in dit prachtige herenhuis - het heeft 10 slaapkamers en een nette zeven badkamers. Geen wachtrijen voor de badkamer tijdens een groot feest!.

Net als veel andere prachtige huizen, profiteert het huis van 18. 300 vierkante meter van een tennisbaan, een dakterras met een prachtig uitzicht over hampstead heath en zelfs een motel voor personeel.

Het klinkt veel als een van de fantastische huizen waar de londense socialites in de jaren dertig van genoten, in plaats van een huis dat je zou vinden in de moderne stad. Toch is hij bijna fabrieksnieuw - hij werd in 2011 gebouwd.

Naar schatting kost het zijn oost-europese eigenaren £ 32 miljoen om te bouwen en je hebt een coole £ 40 miljoen nodig om het in handen te krijgen. Een wandeling in het park!.

4 Binnenkijker Herenhuis In Londen Interieur Inspiratie !

Binnenkijker herenhuis in londen binnenkijken een victoriaans vtwonen tips ideeën

Binnenkijker Herenhuis In Londen Binnenkijken Een Victoriaans Vtwonen Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.vtwonen.be

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Inspirerende Vintage Chique Slaapkamer Ideeën 5 Mooie Keuken Designshop Artilleriet Ideeën 5X Elegant Grote Robuuste Eettafel Ideeën Eettafel Met Verschillende Stoelen Hoe Verstel Je In Een Handomdraai Eetkamerstoelen 4X Tips Bij Een Verhuizing Verhuistips De Mooiste Verhuizen Met Kinderen Ideeën 5X Tips Kleine Kamer 5 Mooiste Zonwering Zomer 2017 Het Licht In Mijn Huis 6X Elegant Abstract Schilderij Maken Ideeën 4X Oude Koetshuis Tot Moderne Woning Het Nederlandsche Middenstands Vormings Centrum (N.m.v.c.) Ideeën 4X Woonkamer Styling Op Zn Best In Een Nieuwe Woonstijl Ideeën 4X Strandhotel Zoomers In Castricum Castricum, Netherlands Ideeën 6 Plattegrond Slaapkamer Maken Ideeën 4X Hangende Stoel Voor Balkon Tuin Hangstoel Online Kopen? Shop Nu! Ideeën 5X Picture On The Wall Framing A How To Hang Ideeën 4 Mooie Keuken Gjovik House Project Ideeën