Boom In De Woonkamer Welke Bomen Huis? Deze Overleven Het Binnen Jouw Huis Tips

In een huis, of het nu een flat of een huis is of niet, het is als in een heiligdom. Dit potentieel dat je van binnen beschermd en gelukzalig voelt, maar je bovendien wordt gescheiden van alles wat de natuur te bieden heeft in zijn ruwe vorm.

Om die stabiliteit te herstellen, kunt u ernaar streven om enkele elementen die typisch in de natuur worden ontdekt, in het interieurontwerp op te nemen.

Een heel interessant idee is bijvoorbeeld om een ​​boom in huis te hebben. Als je moeite hebt om je voor te stellen hoe je dat precies kunt doen, kijk dan eens naar deze prachtige voorbeelden.

Dit is een ruim en etherisch appartement met een moderne binneninrichting. In de woonkamer is de inrichting minimalistisch en bijna geheel wit. De buitenmuur is bijna volledig voorzien van gigantische raampartijen en dit zorgt voor een echte stabiliteit en verbinding tussen binnen- en buitenruimte.

Om deze verbinding te accentueren, zijn twee kleine houtsoorten geïntegreerd in de inrichting van de woonkamer. Hier is de verbinding tussen binnen en buiten veel sterker.

De hal/vestibule van dit huis heeft een uitstekende kleine tuin. Het heeft een enorm dakraam erboven dat het natuurlijke licht binnenlaat dat de planten willen om te overleven.

De tuin bevat een reeks kleine bloemen en een boom in het midden. Ook deze woning heeft een vergelijkbare tuin. De kamer zelf is niet zo licht. Het bevat twee buitengewoon kleine huisramen die niet veel licht doorlaten, dus om te compenseren dat er een dakraam boven deze tuin werd geplaatst.

Het omvat een prachtige hoge boom en planten eromheen. Er zijn ook extra planten verspreid door de kamer en de meeste zijn dicht bij de ramen van het huis geplaatst, waar ze kunnen profiteren van het natuurlijke licht.

Als u het minimalisme van het decor wilt behouden, zou iets een beetje gemakkelijker voor u hoger kunnen zijn. Deze woning, bijvoorbeeld, geeft een minimalistisch, levendig interieur met een mooie kleine, rechthoekige ruimte bij de ingang waar een enkele kleine boom te zien is.

Het huis is versierd met een paar rotsen die een bevredigend evenwicht creëren. Wanneer je midden in het bos woont en je bent omringd door bomen en vegetatie, dan wil je er natuurlijk het liefst zoveel mogelijk van opnemen in de inrichting van je huis.

Deze woning heeft gigantische ramen en glazen wanden in alle instructies en bovendien is er een zeer hoge boom die door de kern van het woongedeelte jogt.

Het is opgenomen in de structuur van de residentie.

5 Boom In De Woonkamer Inrichten Tips

Boom in de woonkamer welke bomen huis? deze overleven het binnen jouw huis tips ideeën

Boom In De Woonkamer Welke Bomen Huis? Deze Overleven Het Binnen Jouw Huis Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : boommade.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Inspirerend Mooi Zwart Wit Interieur 60 Prachtige Inspiratie Voor Een Stijl Ideeën 4 Frans Appartement Met Metrotegels Keuken Limestone Elementen En Glasplaat Marktplaats 5X Super Goed Decoratie Trap Ideeën 6X Mooi Feng Shui Inrichting Ideeën 5X Planten Voor Binnen Tips 5X Servieskast Ouderwets Modern Tips 5X Boeken Sorteren In Het Interieur Drie Methode Op Één Smal Plank Ideeën 4 Hebbedingetjes In De Keuken Ideeën 5X Quote Ideeen Letterbord Tips 4X Kettal Cottage Van Patricia Urquiola 10 Reasons To Love And Its Outdoor Collection By Ideeën 4X Oude Koetshuis Tot Moderne Woning Het Nederlandsche Middenstands Vormings Centrum (N.m.v.c.) Ideeën 6X Verbazingwekkend Luchtzuiverende Planten Ideeën Houten Bed Met Laden Persoonsbed 4 Grand 6X Trend Hanglampen Zonder Kap Ideeën 5 Horeca Keuken Inrichting Ideeën