Boomhut In De Tuin Tips

Elk kind droomt van zijn eigen boomhut - een rijk om te spelen en een rustige regio om te lezen. Als u een boomhut voor de kinderen in uw persoonlijke tuin wilt bouwen, moet u met veel dingen rekening houden.

Daarom hebben we enkele tips samengesteld om je te helpen bij het bouwen van de boom, die je kunnen helpen bij dit coole project. Wat hebben de zwitserse familie robinson, bart simpson, ewoks, tarzan en de korowai-stam van de indonesische provincie papua met elkaar gemeen? ze leven allemaal in boomhutten - hoewel, voor zover ik weet, de korowai de enige zijn met een manier van leven van kannibalisme.

Iedereen die is opgegroeid in een tuin met een beklimbare boom zal de aantrekkingskracht herkennen: het betere uitzicht, de eenheid met de natuur en de uitgesproken sensatie die ontstaat door de altijd aanwezige kans te benutten dat je eruit kunt vallen.

Dit gevoel, althans voor mij, is doorgegaan tot in de volwassenheid en ik zal elke gelegenheid aangrijpen om in een boom te klimmen en in de dekking te zitten terwijl ik de takken onder me voel zwaaien, luisterend naar de bladeren die in de wind fluisteren.

Ik zou niets liever willen dan slapen in een wankelend nest van takken hoog boven de bosbodem, luisterend naar de uilen die naar de maan schreien.

De boomresidentie van het geslacht is verdeeld in twee verschillende soorten: soorten die in de takken van hout zijn gebouwd en soorten die rond het bladerdak zweven, maar in feite worden ondersteund door stevige palen die in de grond zijn gebetonneerd.

Hier zijn enkele voorbeelden van een aantal briljant ontworpen boomhutten van over de hele wereld om zelf te bedenken. Net als het vogelnest (zie hieronder), is de cabin een comfortabele hotelkamer met uitzicht op de rivier de lule in zweden.

Deze betreed je met behulp van een lange brug via de bomen, die je toegang geeft tot een dek op het dak van de capsule. Het lijkt te grijpen naar het aspect van een dennenboom met een prachtig uitzicht over de bossen van lapland.

Gezellig maar hoogstwaarschijnlijk heel romantisch. Treehotel. Se. Shoogly is een exact schots woord, dat takasugi-an feilloos beschrijft (wat betekent dat het theehuis te hoog is gebouwd).

Ontworpen en gebouwd door de japanse architect terunobu fujimori bovenop de stammen van twee kastanjebomen, als een toevluchtsoord in een boomhut en een theehuis, is het heel duidelijk uitgerust met tatami-matten en een perfect geplaatst raam met uitzicht op de japanse metropool chino.

5 Boomhut In De Tuin Plaatsen Je Eigen

Boomhut in de tuin tips ideeën

Boomhut In De Tuin Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.isa-coiffureadomicile.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Kaars In Fles Tips 4X Nieuwbouw Achter Een Karakteristieke Gevel Bouwbesluit 2003 Page 397 Ideeën 6 Paarse Slaapkamer Ideeen Ideeën X Muziekinstrumenten In Huis Tips 5X Scandinavisch Appartement Stad Tips 5 Kleine Keuken Inspiratie Ideeën 6X Super Goed Klokken Huis Ideeën 4X Color Your Home Kindertekeningen Interieur Italienische Jazz Ideeën Houten Plankje Op Bad De 12 Beste Ideeën Over Badplank Pinterest 6X Geweldig Jaloersmakende Boekenkasten Ideeën 5X Welke Ventilatiesystemen Bestaan Er Ventilatiesysteem Moet Ik Kiezen? Ideeën 5X Landelijke Interieur Ideeen Tips 5X Kiezen Nieuwe Badkamer Ideeën 5X Kerstsfeer In Huis Tips 5X Trend Glazen Wand Woonkamer Ideeën