Brokis Shadows Serie Hanglampen Hängeleuchte Xl Small Tips

De shadows-collectie is een kijk op de beroemde, tijdloze lampen in franse ateliers, en de typologie kan een eerbetoon zijn aan die erfenis. De combinatie van handgeblazen glas, handgemaakt hout en traditionele vormgeving heeft geleid tot een milde, tijdloze elegantie.

De collectie omvat vier verschillende hanglampen, zowel door mijzelf als in sets, gekenmerkt door een handgeblazen glazen kap op een handgemaakte houten behuizing.

De strakke contouren en afwerking worden geaccentueerd met behulp van de verborgen lichtbron. De shadows-serie is nu uniek in zijn soort, niet alleen vanwege het grote spectrum aan glaskleuropties, vloerafwerkingen en houtsoorten, maar ook omdat de lampen kunnen worden gemengd in sets in overeenstemming met de eisen van de consument.

Ze zijn bedoeld voor interieurs en zijn dankzij meer dan één combinatiemogelijkheden goed geschikt voor een breed scala aan installaties. Zowel de shadows- als de shadows xl-collecties hebben verschillende geïntegreerde connectoren die zijn ontwikkeld via brokis om installatie en reiniging te vergemakkelijken.

Kleine plafondlampen, geïnspireerd met behulp van de traditionele "studiolampen". De collectie "shadows" is gemaakt van handgeblazen glas en bouwt voort op de populaire tijdloze van normale franse lampen.

Schaduwen zijn vrijelijk gebaseerd op hun oorspronkelijke typologie, die dankzij nieuwe materialen; het mondgeblazen glas en de kleurencombinaties zijn ontstaan ​​als een authentieke serie binnenverlichting.

"black on black" editie shadow collectie is onze nieuwe interpretatie voor onze geliefde en tijdloze 'atelier' lichte tinten. Nieuw materiaal en nieuwe kapcombinatie met kleine twist.

De collectie bestaat uit vijf lampen (de lampen zijn bovendien afzonderlijk te bestellen), die worden aangeboden in verschillende kapvariaties, waarbij mat en glanzend glas wordt gecombineerd.

De glazen kappen worden vrij ingezet op een handgekleurde, gedraaide europese eik die wordt voorzien van een geïntegreerde led-lamp. Als je bezorgt naar hawaï, alaska of puerto rico, biedt ylighting populaire bezorging met korting door ups of fedex.

Bij transport naar canada gebruikt ylighting alleen expedited en express saver, inclusief de bemiddelingskosten bij de levering. Opladen. Deze complete is nu exclusief de goederen- en dienstenbelasting (gst) of douanerechten die bij ontvangst verschuldigd zijn.

Opmerking: canadese bestellingen vereisen extra levertijden voor deze leveranciers: blomus, fanimation, kichler, marset en minka. U ontvangt binnen 2 werkdagen na het plaatsen van uw bestelling een e-mail met de aangepaste geschatte verzenddatum.

De hoeveelheid licht die uit een lamp komt, wordt gewoonlijk gemeten in watt. Hoe meer lumen, hoe helderder de lamp. Een dimensie van de energie die wordt geleverd aan een element van een elektrisch circuit (waardoor een moderne mens van één ampère door het element kan zweven onder de spanning van 1 volt.

). Bolvormen worden aangegeven met een letter, die de vorm beschrijft, en een cijfer, dat de maat aangeeft. De variëteit suggereert de diameter van de gloeilamp op het breedste deel in een achtste van een inch.

4 Brokis Shadows Serie Hanglampen Hanglamp Glow In De Donkere Winterdagen

Brokis shadows serie hanglampen hängeleuchte xl small tips ideeën

Brokis Shadows Serie Hanglampen Hängeleuchte Xl Small Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : skapetze.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Open Trap Dichtmaken Tips 5X Landelijk Interieur Tips 5X Retro Badkamer Chase En Lauren Ideeën 4 Keuken Klopt Alles Ideeën 5 Zwart Wit Interieur Ideeen 12 Witte Woonaccessoires Om Je Zwart・Wit Af Te Makentitle 5X Interieur Woonkamer Kleuren Tips 5X Verzameling Etsy Kerst Decoratie Ideeën 5 Bijzondere Scandinavische Slaapkamer Uit Goteborg Ideeën 4X Glazen Wand Kantoor En Woonkamer Tussen Keuken Ideeën 6 Mooie Slaapkamers Voorbeelden Ideeën 5X Warme Knusse Woonkamer Uit Barcelona Verlichting Ideeën 6 Romantische Slaapkamer Ideeën X Zelf Een Tafel Maken Etsen (Een Andere Knipoog Naar Maken) Ideeën 6X Laatste Jaar Zelfbouw Rotterdam Ideeën 4X Sauna In Huis Inspiratie Welzijn At Home Thermen Ontwerpen Ideeën