Decoratie Aan De Muur Wandhanger Ideeën Voor Een Snelle MakeOver Vtwonen Tips

Heb je je ooit afgevraagd wat je moet vasthouden en waar je je muren moet decoreren? aangezien ik onlangs een aantal lezersvragen heb gehad over het decoreren van muren, dacht ik dat dit onderwerp een goede discussie zou zijn voor een bericht.

Hoi! ik hou van je blog en je ontwerpstijl! ik heb een vraag over hoe je besluit om de muren in je huis te decoreren. Hoe bepaal je welke muren iets willen en welke blanco weggaan? uw kamers lijken de perfecte balans te hebben.

Is er een truc?. Hoe veel kunst overweldigend zal aanvoelen, of wat je waar moet hangen, of hoeveel witte huis je aan de muren moet laten, is natuurlijk allemaal een persoonlijke voorkeur.

Sommige mensen ervaren meer rust met bijna niets aan een muur of in een kamer, en sommigen voelen zich onrustig met te weinig in een kamer.

Elk huishouden heeft ook unieke behoeften! het is niet mogelijk om te definiëren wat voor iedereen de juiste ervaring is, maar het is spannend om te beoordelen wat je leuk vindt, zodat je je zelfverzekerd kunt gaan voelen in je eigen stijl.

Dat gezegd hebbende, hier zijn enkele van mijn eigen algemene richtlijnen voor het versieren van partities en het balanceren van kunst in een kamer.

Pas aan wat het beste bij uw interieur en stijl past!. 1. Varieer het aantal gadgets op elke muur (zodat je niet dezelfde grote verscheidenheid aan kunstwerken op elke muur hebt).

Als ik bijvoorbeeld één muur zou maken met een raster van zes middelgrote lijsten of zelfs een galerijmuur met veel delen van willekeurige kunst, op een muur in de buurt zou ik de kunst beperken tot slechts één of twee stukken.

2. Gebruik verschillende soorten en vormen van objecten op de muren rond de kamer voor extra interesse. In mijn woon/eetkamer zie je ingelijste kunst, spiegels, enkele ronde manden, een glad canvas, een ovale klok, een ingelijste olieverfschilderij en verzamelde roeispanen.

3. Betaal rente op schaal. Grotere kunstwerken of kunsthandels zullen een grotere invloed hebben dan een enkel klein ingelijst stuk dat je nauwelijks door de kamer kunt zien.

Vier vermijd het gebruik van meer dan één kunstwerk in één kamer met grote letters of citaten. Persoonlijk probeer ik het aantal 'citaten' of woorden op een muur in een kamer te beperken tot slechts één kunstwerk.

Op die manier kan het stuk opvallen als buitengewoon en heeft de kamer niet het gevoel dat het vanuit elke hoek zinnen naar me schreeuwt! evenzo kunnen te veel woorden of vergoedingen over kunst in één galerijwand ook chaotisch aanvoelen.

5. Streef naar een samenhangende ervaring van de kleuren, stemmingen, texturen, schaal en houttinten van alle objecten op de muren in de kamer.

Als iets voelt alsof het botst of iets anders overweldigt, overweeg dan wat je moet aanpassen om een ​​meer uniforme look te creëren. 6.

U kunt meer dan één spiegel in een kamer gebruiken, maar de afmetingen variëren. Eén grote spiegel in een kamer is voldoende om een ​​statement-stuk te zijn (tenzij je opzettelijk een paar bijpassende spiegels boven twee eenpersoonsbedden of een bank of iets dergelijks gebruikt).

Extra spiegels op andere scheidingswanden in een kamer moeten kleiner zijn, gegroepeerd als een collectie- of galerijwand of onderscheidende vormen.

5 Decoratie Aan De Muur Tips Voor Wanddecoratie In Je Slaapkamer

Decoratie aan de muur wandhanger ideeën voor een snelle make-over vtwonen tips

Decoratie Aan De Muur Wandhanger Ideeën Voor Een Snelle MakeOver Vtwonen Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.vtwonen.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Plank Met Decoratie Tips 5X Man Cave Tijd Tips 5X Prachtig Decoratie Voor Kerst Ideeën 5X Prachtig Foto Ophangen Ideeen Ideeën 6 Slaapkamer Makeover Van Beth Ideeën 5 Eenvoudige Keuken Met Mooie Styling Ideeën 5X Super Goed Gordijnen Als Deur Ideeën 3 Verschillende Soorten Binnendeuren Welke Zijn Er? 6X Verbazingwekkend Designer Bureaustoelen Ideeën 3X Stenen Muur In Huis Tips Voor De Bakstenen Ideeën 5 Ikea Vlonders Op Balkon Goed Plan Profile Houttegel 4X Haal De Wintersfeer In Huis Je Zomer Opnieuw Ideeën 5X Huis Met Patronen En Vloerkleden Een Vloerkleed Koopt U Bij De Tuincenter Ideeën 4X Witte Zwarte Of Grijze Muren Wat Doet Kleur Voor Je Interieur? Inspiraties Ideeën 5 Zelf Kledingrek Maken En Hangend Kastje Legkast