Deens Minimalistisch Interieur Designmeubelen Gubi Design Meubelen

Afgelopen weekend hebben mijn man en ik kopenhagen bezocht, een uitgesproken mooie stad. Vroeger was het bovendien ongelooflijk koud, dus om ons warm te houden, brachten we meer tijd door dan normaal om winkels in en uit te gaan.

We hadden een buitengewone tijd om door de buurtwinkels voor huishoudelijke artikelen en meubelen te bladeren. We zijn constant aangetrokken tot de esthetiek van het deense formaat, omdat we de gemakkelijke lijnen en eenvoudige variëteiten behoorlijk aantrekkelijk vinden.

We gebruiken al jaren eenvoudige glazen bodum-espressomokken en onze voormalige bank (momenteel weer in opslag in de verenigde staten) is gemaakt door een klein deens bedrijf.

Wat ik vooral leuk vind aan deense schets, is dat het, hoewel het minimaal is, in geen geval als koud of steriel zou worden beschouwd. Deense interieurs zijn vaak kaal, maar slagen er toch in om warm, uitnodigend en interessant te zijn.

Ik denk dat het een uitstekende mogelijkheid zou zijn om wat tips voor huisdecoratie te kiezen! daartoe zag ik hoe de denen de volgende elementen gebruiken om mooie, minimalistische ruimtes te creëren:.

1. Natuurlijke materialen. Bijna overal waar we kwamen, merkten we de verwerking van hout in het meubilair of de kamer zelf. (zelfs de luchthaventerminal had houten vloeren en het treinstation had een prachtig balkenplafond.

) of het nu een bank, salontafel of een hele kamer was, een vleugje hout gaf warmte en textuur aan de gestroomlijnde ontwerpen. 2 licht. Raambekleding lijkt tot een minimum te worden bewaard om het kruidenlicht te maximaliseren.

Cafés en restaurants hadden continu eenvoudige votiefkaarsen die op elke tafel flikkerden, waardoor het interieur een warme, magische ervaring kreeg met een minimum aan decor.

3. Wit. Witte muren, gecombineerd met veel natuurlijk licht, zorgden ervoor dat de binnenruimtes licht, luchtig en ruim waren. Veel van het textiel en keramiek dat we zagen was bovendien ivoor of wit.

4. Eigenzinnigheid. Kleurspatten of eenvoudige decoratieve motieven gaven een gevoel van tijdverdrijf en plezier aan veel van de huishoudelijke artikelen en interieurs die we zagen.

Deze kleine details zorgden ervoor dat de minimalistische esthetiek niet te steriel of serieus werd. 5. Viering van vorm. De structuur van elke vaas, schaal, beker, tafel of stoel leek de functie van het item leuk te hebben.

Ik denk dat het gebruik ervan een unieke aandacht zou geven aan de onderneming waarmee je bezig bent (of het nu gaat om het eten van een kom soep, het drinken van een kopje koffie of het regelen van flora in een vaas).

Hoewel we niets hebben gekocht, hebben we merkbaar genoten van de opleiding en zullen we proberen een aantal van de bovenstaande principes in ons eigen huis op te nemen.

Hoewel we minimalisten zijn, respecteren we een verbluffend formaat en genieten we van het creëren van een omgeving die visueel aantrekkelijk is.

4 Deens Minimalistisch Interieur Designmeubelen Moderne Meubels Van Gekende Merken

Deens minimalistisch interieur designmeubelen gubi design meubelen cilo tips ideeën

Deens Minimalistisch Interieur Designmeubelen Gubi Design Meubelen

Abbildung. Afbeeldingsbron : cilo.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Tafel Van Eiken Boomstam Boomstam(Rand)Tafel Met Zes Ideeën 5 Zwart Wit Tegels Keuken Ideeën 5X Matras Kopen Tips 5X Trend Leuke Woonaccessoires Ideeën 4X Witte Kinderkamer Speelse Inrichting Bopita Jonne Ideeën 5X Laatste Tips Tegen Inbraak Ideeën X Muurdecoratietrends Van 2018 Tips Umbra Cubist Wandrek Zeer Ruim Bloempot Multi 5 Mooie Keuken Designshop Artilleriet Ideeën 5 Zomer In Keuken Ideeën X Schoolbord In Interieur Tips 4 Haal Kunst In Huis Aandacht Aan Achterkant Van De Straat!Title 5X Afbeeldingen Google Hoofdkantoor Dublin Ideeën 4X Witte Zwarte Of Grijze Muren Wat Doet Kleur Voor Je Interieur? Inspiraties Ideeën 4 Ikea Malm Ladekast Hack