Diervriendelijk En Leuk Interieur Een Huisdiervriendelijk Alles Om Van Je Huis Thuis Tips

Is uw huis het ideale toevluchtsoord voor uw huisdier? de laatste cijfers schatten dat 12 miljoen huishoudens (44 procent) in het vk huisdieren hebben, volgens het pet population-rapport van de pet food manufacturers' association.

De huisdierenpopulatie bedraagt ​​momenteel ongeveer 54 miljoen, en hiervan heeft 27 procent van de huishoudens puppy's en 17 procent heeft katten, maar heb je een harmonieuze verblijfsruimte gecreëerd waar je huisdier dol op zal zijn en zich ook thuis zal voelen?.

Als het antwoord 'niet helemaal' is, let dan op deze toptips van stacey sibley, creatief directeur van interieurontwerpers alexander james interior design, en ook de trotse eigenaar van twee westies, alfie en piglet.

Hier deelt stacey haar expertise en oog voor schets om je te helpen je huis radicaal te veranderen in een 'purrfect' toevluchtsoord voor je trouwe viervoeter:. Denk goed na over de stof die u kiest om te stofferen en hoe waarschijnlijk het is dat ze bont ophopen.

Vermijd: stoffen die een magneet zijn voor dierenharen, b. V. Fluweel, mohair, corduroy, velours of chenille. Blijf uit de buurt van verfijnde materialen die beschadigd zouden moeten worden door je schattige kleine vriend, b.

V. Zijde. Kies voor: gladde wandtapijten, leer en synthetische vezels. Investeer in eersteklas textiel dat bestand is tegen de test van die klauwen!. Pas op voor zichtbaar hout op uw meubels - een opgewonden hondje kan het bovendien zien als hun nieuwe favoriete bijtspeeltje!.

Kies voor: metaal en chroom laten je toekomstige bijtring zoeken naar een ander speeltje. In het licht van de onvermijdelijke regenachtige, modderige dagen en de eerste maanden waarin je puppy/kitten nog moet leren zindelijk te worden, raden we relatief een vloer aan die gemakkelijk schoon te maken is.

Vermijd: hardhouten vloeren die moeiteloos deuken/krabben en snel moeten worden schoongemaakt als er een plas verschijnt (hardhouten vloeren geven zeer snel vlekken)! als je zeker klaar bent voor die prachtige houten vloeren, kies dan voor moeilijkere houtsoorten, b.

V. Mahonie of eiken. Kies voor: laminaatvloeren, stenen of keramische tegels. Deze hebben bovendien het extra voordeel dat ze uw huisdieren koeler houden tijdens warmer weer. Vermijd: laat je levendige kleine vriend door het hele huis rennen.

Ze moeten ballen achtervolgen, opgewonden rondrollen en touwtrekken, maar er zijn sommige delen van het huis waar dit minder wenselijk is. Kies voor: het creëren van een specifieke 'speelruimte' waarvan uw huisdier weet dat deze geschikt is om te spelen en waar hij een fantastische 'ik'-tijd kan beleven.

Bewaar hun speelgoed netjes weg en uit het zicht, maar zonder problemen toegankelijk. Bij huisdiervriendelijke interieurs draait alles om het zo netjes mogelijk houden van uw ruimte, zodat die mooie nieuwe keuken kan glinsteren zonder dat lelijke honden-/kattenkommen dat perfecte zicht bederven.

Kies voor: schuif ze onder de teenschop van je keukenkastje, haal ze tevoorschijn voor etenstijd en plaats die waterschaal om een ​​hoek zodat je harige vrienden altijd bruisend water beschikbaar hebben.

4 Diervriendelijk En Leuk Interieur Cursus Basis Vitaliteit Gecertificeerd Praktijkonderzoeker

Diervriendelijk en leuk interieur een huisdiervriendelijk - alles om van je huis thuis tips ideeën

Diervriendelijk En Leuk Interieur Een Huisdiervriendelijk Alles Om Van Je Huis Thuis Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : homedeco.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Beton In De Keuken Ideeën 6X Trend Mooie Dressoirs Ideeën 4X Tafel Van Steigerhout Zelf Maken Steigerhouten Eettafel Buena Ideeën 4 Accessoires Voor In De Keuken Ideeën X Eerste Balkon Inspiratie Lente 2017 Februari 1 Titel Tit Ideeën 4X Thuiskantoor In De Serre Betere Huisplant Houden Met Hulp Van Hortulus Ideeën 5X Zelf Een Kalender Maken Maken, Waarom Niet ? Ideeën X Modern Landelijk Wonen In Zweden Lifestyle Ideeën 4X Meubels Van Pallets Maken Of Mdf Bestellen? Ideeën 5X Kerstdiner Jou Thuis Tips 5 Jongens Slaapkamer Ideeën 6X Inspirerend Studentenkamer Inrichten Ideeën 4 Luxe Dakterras Complete Buitenkeuken Ideeën Houten Bed Met Laden Persoonsbed 4 Grand 5X Houten Paletten Banken En Bedden Pallet Tuinbanken Voor De Keuken Ideeën