Energiebesparende Tips Voor Thuis Energie Besparen Met 90+ Handige Eneco Blog

De beste manier om te beginnen met besparen op uw elektriciteitsprijzen, is door slim om te gaan met uw elektriciteitsverbruik. Voer deze 21 kosteloze aanpassingen in uw huishouden uit en u kunt $ 500 of meer per jaar besparen, afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de grootte van uw huis.

Dit is het moment om ook lid te worden van team power smart en een reductie-uitdaging te starten. Als u de meeste van de 21 onderstaande aanpassingen kunt uitvoeren, kunt u uw elektriciteitsverbruik gedurende de 12 maanden met 10% verminderen en een beloning van $ 50 verdienen.

Vertel ons wanneer uw huidige service eindigt, en we zullen u twee weken voor de stopdatum van uw service een herinnering e-mailen. Door op "verzenden" te drukken, meldt u zich aan om e-mails te ontvangen over onze onderscheidende geschenken en promoties.

U kunt op elk moment beslissen door in een e-mail op "uitschrijven" te klikken. Volg onze hints en adviezen voor eenvoudige manieren om energie op te slaan, uw betalingen te verlagen en uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

Of je nu een huiseigenaar, persoonlijke of sociale huurder, student bent of thuis bij je ouders verblijft, er zijn veel dingen die je kunt doen om het elektriciteitsverbruik en de goede bestedingen te verminderen.

We zijn allemaal verantwoordelijk voor de elektriciteit die we in onze huizen gebruiken. Kijk eens naar onze snelle suggesties en kijk of je zo veel energie bespaart als je zou kunnen zijn.

Vandaag markeert het begin van de lente en het einde van een lange, meedogenloze winter voor veel van de verenigde staten. Met het begin van een nieuw seizoen komt er een nieuwe kans om manieren te vinden om kracht en geld te kopen.

Hier zijn slechts een paar eenvoudige dingen die u kunt doen om de energie-efficiëntie en verlichting van uw huis te verbeteren als het warmer wordt:.

1. Geef uw airconditioner een onderhoudsbeurt. Eenvoudig conserveren, zoals het robotisch vervangen of reinigen van luchtfilters, kan het verbruik van uw koelsysteem tot 15 procent verlagen.

Ook moet de eerste lentedag dienen als herinnering om de verdamperspiraal van uw airconditioner te controleren, die jaarlijks moet worden schoongemaakt om ervoor te zorgen dat het apparaat op de meest gunstige niveaus presteert.

Twee geopende vensters. Het openen van ramen zorgt voor een dwarse bries, waardoor u uw huis op natuurlijke wijze kunt koelen, behalve het inschakelen van airconditioners.

Dit is een ideale tactiek in het voorjaar als de temperaturen mild zijn. 3. Gebruik plafondventilatoren. Door je huis te koelen met plafondventilatoren kun je de thermostaat 4 graden hoger zetten.

Dit kan helpen om uw elektriciteitsrekening te verlagen, behoudens het opofferen van typisch comfort. Vier buiten koken. Houd op warmere lentedagen de warmte buiten je huis door een buitengrill te gebruiken in plaats van binnenovens.

5. Installeer raambekleding. Energievriendelijke raambekleding of bekledingen zoals jaloezieën, kleuren en films kunnen de warmte verminderen die wordt verkregen wanneer de temperatuur stijgt.

Deze apparaten verbeteren niet alleen het uiterlijk van uw huis, maar minimaliseren bovendien de energiekosten.

4 Energiebesparende Tips Voor Thuis Energie Besparen Kan Zomaar Met Deze

Energiebesparende tips voor thuis energie besparen met 90+ handige - eneco blog ideeën

Energiebesparende Tips Voor Thuis Energie Besparen Met 90+ Handige Eneco Blog

Abbildung. Afbeeldingsbron : blog.eneco.be

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Nieuw Dip Dye Interieur Ideeën 5 Winter Dakterras Jacuzzi Binnenkort Een Eigen Kopen? ! 4X Diy Inbouwkast Verven Met Verfspuit Com Schuifdeur Metallica Wit Textiel Ikea Ideeën 5X Interieur Hotspot Rotterdam Hopper Coffee Een Oscar Wilde Uurtje In Het Diner The Wild Rover Ideeën 4X New York Kamer Tips 5X Tafel Van Eiken Boomstam Boomstam(Rand)Tafel Met Zes Ideeën 5X Mooi Glazen Design Salontafel Ideeën 5X Tafel Maken Van Pallets Tafels Pallet Ideeën 6 Frisse Marokkaanse Slaapkamer Ideeën 6X Raamdecoratie Hoge Ramen Tips 6 Kleur Slaapkamer Kiezen Ideeën 5X Moderne Onderhoudsvriendelijke Tuin Met Zwembad Tuinaanleg En Tuinonderhoud Ideeën 5X Stenen Muur De Badkamer Ideeën 5X Modern Urban Interieur Inspiratie Woonstijl Oude Huizen & Romantische Woonkamers Ideeën 6 Linnen Dekbed Slaapkamer Ideeën