Figuurlampjes In De Kinderkamer تبخر حقيقة ريشة Nachtlampje Meisjeskamer Tips

Broomhall nursery school is een kinderdagverblijf in de binnenstad voor kinderen van 3 en 4 jaar. De makey-missie werd net voor kerstmis in 2017 ondernomen en was gericht op het onderwerp 'licht en kleur'.

Het project betrof de onderzoekers van de universiteit van sheffield, dr. Liz chesworth, professor jackie marsh en beth nutbrown, die samenwerkten met annie beech, een kunstenaar die werkte voor de community arts business onderneming 'ignite imaginations'.

De doelstellingen van het project waren om jongeren in staat te stellen de normen van mild en kleur te verkennen door middel van een pop-up makerspace. Het project begon met een presentatie aan de gouverneurs door jackie, waarin ze enthousiast zijn geworden over het voorgestelde project en de toewijding van de kwekerij eraan hebben geschetst.

De hoofdonderwijzer, diane hetherington, bracht vervolgens tijd door met het kinderdagverblijfpersoneel om te onderzoeken wat een makerspace was en hoe deze verband hield met de praktijk van de vroege jaren.

Het personeel nam deel aan een educatieve dag die werd verzorgd door het opzoekteam, waarin ze het concept van makerspaces konden verkennen, spelen en experimenteren met een scala aan materialen en zelf een verscheidenheid aan artefacten konden maken.

Het personeel beraadslaagt bovendien over het ondernemen van dingen die te maken hebben met het onderzoeksteam. Voordat het project van start ging, waren de jongeren via diane's man naar circuits gebracht, die een reeks hulpmiddelen had gecreëerd waarmee de kinderen konden experimenteren met het milder maken van bollen (zie figuur 1).

Toen het team van university en ignite imaginations met het project begon, ontdekten ze dat jongeren door dit eerdere werk al heel veel begrepen over elektriciteit en circuits.

Het makey-project begon met het maken van milde dozen door de kinderen. Ze kregen kleine kartonnen bakjes met een bovenkant van acetaat en er werden stukjes cellofaanpapier in verschillende kleuren in geplaatst.

De tieners maakten vervolgens fakkels met behulp van een batterijpakket, batterijen, led's en versierden het met washi-tape. De fakkels werden vervolgens in de lichtbak geplaatst en de kinderen namen ze mee naar een verduisterende tent (zie figuur 2).

Met behulp van de app pablo op een smartphone, die zo gebruiksvriendelijk is dat de 3-jarigen het eerst zelfstandig gebruikten, lieten de tieners eerst zien hoe ze het moesten gebruiken, en maakten de tieners lichtshows (zie figuur 3).

De jongeren gebruikten vervolgens een hp sprocket-printer om hun lichtshows af te drukken als stickers, die ze trots droegen. Het kinderdagverblijfpersoneel was van mening dat nog steeds snapshots van de lichtshows moeten worden gebruikt als kerstkalenders voor ouders (zie figuur 4).

De tieners experimenteerden ook met andere manieren om licht en kleur te gebruiken om speels en creatief te zijn. Een overheadprojector werd ooit gebruikt om lichte en lichte tinten op de muur te bevestigen, en een tablet met de imotion-app stelde kinderen in staat om korte animatiefilms te maken van de lichten en kleuren die over de muur bewegen.

5 Figuurlampjes In De Kinderkamer Babykamer Inspiratie Miss

Figuurlampjes in de kinderkamer تبخر حقيقة ريشة nachtlampje meisjeskamer - radiciaeree.it tips ideeën

Figuurlampjes In De Kinderkamer تبخر حقيقة ريشة Nachtlampje Meisjeskamer Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.radiciaeree.it

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Strakke Tuinen Voorbeelden Tips 4X Industrieel Appartement Vintage Scandinavisch Design Muebles Ensamblados Desde 0 Ideeën 6 Inrichting Slaapkamer Voorbeelden Ideeën 5X Winter Wonderland In Huis Nightmare Before Christmas Gingerbread House Ideeën 5 Hangstoel In De Tuin Kopen? Nu Tot 65% Korting V/H 6 Zwart Wit Kinderslaapkamer Ideeën 4X Tafeldecoratie Voor Kerst En Nieuwjaar Ideas For A 'Zero Waste' Christmas Ideeën 4 Donkere Kleuren In Huis Werken Stimulerend En Rustgevend 4X Zelf Muren Woning Schilderen De Juiste Verf Voor Je Muren? Ontdek Ideeën 5X Gestuukte Muren In De Badkamer Ideeën 4X Planken Op De Muur Onze Advocaat Heeft Een Slaapbank Opgehangen Aan Lange Plank Ideeën 4 Koffiemachine De Keuken Ideeën 5X Rails Met Spots Tips X Tuininspiratie Opdoen The Sanctuary Tv Opbergkast Naast Haard Ideeën 5X Sauna In Huis Tips