Ikea Malm Ladekast Hack Dresser How To Tips

Het ikea malm-dressoir is een van ikea's meest iconische meubels en is als zodanig door de jaren heen voortdurend gehackt. Het is bovendien een van de meest veelzijdige meubels van ikea vanwege zijn eenvoud en verscheidenheid aan afwerkingen.

Als je een van deze hebt die rondzweeft waarvan je niet weet wat je ermee moet doen, dan hebben we misschien enkele oplossingen voor je.

Tegen de tijd dat je een van de hacks hebt toegepast die we hier hebben verzameld, zul je je malm-dressoir bijna nooit herkennen.

Voor degenen die nu niet erg diy-vingerig zijn, maak je geen zorgen, er zijn hier enkele hacks waarvan ik denk dat mijn zoon het zou moeten doen (hij is 3.

Maar zo erg getalenteerd!). Vergeet niet om ons te volgen op pinterest om tonnen eersteklas ikea hack-ideeën te zien, evenals inspiratie voor huisdecoratie.

Het ikea malm dressoir heeft geen handvatten meer; de wigvormige top van het ladefront fungeert als de opener. Met dat in gedachten, is een handige manier om de malm te vervangen door gewoon wat handvatten toe te voegen!.

Deze gemakkelijke overdracht van josefinegunhamre op instagram doet dat eenvoudig met een paar leren riempjes. Ze hebben het dressoir ook een rustgevend grijs geverfd om bij het decor op de kamer te passen.

Ik veronderstel dat je iets correct moet laten lijken met dit basisbomenbehang van cole & zoon. We zijn er ook dol op dat het malm-dressoir is gecombineerd met felle kleuren door sophierobinsoninteriors op instagram te gebruiken.

In deze hack zijn de ladefronten duidelijk in het behang bedekt door de vorm van de ladefronten uit te snijden en vervolgens te lijmen met een lijm op waterbasis, zoals mod podge.

Als dat eenmaal is ingesteld, gaat u opnieuw met dezelfde lijm om het te verzegelen. Zie jij de knoppen van de mottenlade? ze passen er perfect bij, maar je zou deze antieke gouden vlinderknoppen als alternatief kunnen gebruiken.

Dit is een zeer stijlvolle behandeling van het ikea malm dressoir van home talk. Het heeft een art-deco-ervaring vanwege de zwart-witcontrasten en we houden van de zeshoekige plank waaraan de identieke zwarte toets is toegevoegd.

Ze hebben zwarte staafgrepen op de lades gemonteerd en hebben de scheidingsstrook tussen de lades zwart weergegeven om ze te laten opvallen.

Er zijn ook zwarte taps toelopende poten geleverd om ervoor te zorgen dat het dressoir niet op de grond staat, waardoor het er boxy uitziet.

Een laatste toevoeging van een strook hout aan de achterkant is een kleine aanpassing die zonder twijfel het uiterlijk van het dressoir op briljante wijze transformeert.

Deze eenvoudige kleine hack voor het ikea malm-dressoir van milien_intheloft op instagram voegt slechts twee nieuwe kleuren toe.

De bovenste lade is zonder verf gelaten en de middelste en onderste lade zijn respectievelijk wit en zwart geverfd. Heel eenvoudig, maar zeer effectief.

De toevoeging van beroemdheidsknoppen levert elk ander uniek onderdeel aan het dressoir en maakt het het beste voor een kinderkamer.

4 Ikea Malm Ladekast Hack

Ikea malm ladekast hack dresser how to tips ideeën

Ikea Malm Ladekast Hack Dresser How To Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.youtube.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Inspiratie Voor Woonkamer Tips 5X Kinderkamer Cactus Thema Tips 4 Luxe Dakterras Complete Buitenkeuken Ideeën Het Verhaal Achter Tsbkaartjes Cut From Washi Tape @Meganeliza On Instagram 4 Hk Living Rotan Stoelen 5X Afbeeldingen Google Hoofdkantoor Dublin Ideeën 6X Geweldig Decoratie Ideeen Woonkamer Ideeën 5X Super Goed Binnenkijken Marieke Rusticus Ideeën 5 Veren In Huis Goedkope (Pauwen) Veer Accessoires Vergelijk 179 Actieprijzen 4X Marmer In Het Interieur Geforceerd Vloerverwarming Op Een Plattegrond Ideeën 6X Mooie Badkamer Margot House Barcelona Ideeën 4 Beton In De Keuken Ideeën 6X Mooi Australie Meets Zweden Ideeën 4X Leuke Kinderkamer Speelkamer Combinatie De Beste Merken Voor En Kindermeubelen Ideeën 6X Geweldig Jaloersmakende Boekenkasten Ideeën