Ikea Tv Meubel Hacks البحرالابيض المتوسط إستنتج عيد الفصح Wit Besta Tips

Deze ikea tv-standaards zijn zo leuk om te maken en zien er geweldig uit. Probeer deze hacks zelf!. De tv-standaard is een fantastisch meubelstuk.

Het vormt een centraal punt voor uw leefruimte, voegt opslagruimte toe aan de woonkamer, die er gewoonlijk niet is. En als je de juiste hebt, ziet het er geweldig uit! het probleem ligt in het vinden van een tv-standaard die perfect werkt voor uw woonkamer, behalve dat u een hoop geld laat vallen.

Gelukkig is dat precies waarom ikea is uitgevonden. Met behulp van een ikea-meubel en een beetje doe-het-zelfkennis kun je je eigen perfecte tv-meubel maken.

Stop met grote verscheidenheid één is de ikea tarva, een kort en groot dressoir met zes laden en veel opbergruimte. Om hier een tv-meubel van te maken, is een beroep op wat verf, wat meubelplaat en een beetje creativiteit vereist.

U kunt ervoor kiezen om alle zes de lades van het dressoir te gebruiken als uw huishouden de opslag nodig heeft. U kunt echter ook de bovenste twee laden verwijderen en een aantal armaturen door de hele opening neerleggen.

Schilder dit over en je hebt een open plank, perfect voor display-items of je mediasysteem. Zoals het uiterlijk van de tarva? hier zijn enkele grotere opmerkelijke tarva-hacks om uit te proberen voor uw huis.

Ikea maakt gewoon een heel eenvoudig eigen tv-meubel, de besta. Het is gemakkelijk in zijn ontwerp en zeker perfect om wat doe-het-zelf-magie aan te werken.

Het enige dat je voor deze hack nodig hebt, zijn enkele knoppen voor de voorkant van de laden, een boormachine, wat verf in je favoriete tint en een beetje elleboogvet.

Het gebruik van lade-accenten zoals deze schattige messing radiale ontwerpen geeft het project een vintage art-deco-look, maar je moet ook kiezen voor verschillende esthetiek.

Kies natuurlijk afgerond hout voor een back-to-earth sfeer, of ga voor volledig modern met chromen armaturen en een matzwarte verfbeurt.

Een van de gemakkelijkste methoden om een ​​tv-standaard te openen zonder de standaard zelf aan te passen, is om wat accentopslag toe te voegen.

Het ziet er niet alleen geweldig uit, maar deze accentcontainers zijn ook erg handig voor opslag. Ze kunnen gemakkelijk worden vervangen wanneer u uw interieurontwerp bijwerkt.

Het is een win-win!. Dit idee werkt voor elke tv-kast die van een boekenplank is veranderd. Wees dus niet bang om creatief te zijn met de grootte, vorm en het uiterlijk van de bakken die je maakt.

De maker van deze doe-het-zelf-tv-standaard-hack gebruikte de ikea hemnes tv-standaard als basis. U kunt echter elk stuk gebruiken dat bij uw behoeften past.

De sleutel is het kiezen van de juiste kleur verf en het verontrustend maken om historisch en versleten te lijken, als een meubelstuk in een schuur.

Om een ​​authentieke, verweerde look te krijgen, moet je ervoor zorgen dat je wat donkere glazuur bij de hand hebt voordat je het opschuurt.

Dit geeft de inrichting diepte en maakt het veel extra authentiek!.

5 Ikea Tv Meubel Hacks Besta Kast (Ikea) Verandert In Luxueuze

Ikea tv meubel hacks البحرالابيض المتوسط إستنتج عيد الفصح wit besta tips ideeën

Ikea Tv Meubel Hacks البحرالابيض المتوسط إستنتج عيد الفصح Wit Besta Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.radiciaeree.it

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4X Industrieel Appartement Vintage Scandinavisch Design Muebles Ensamblados Desde 0 Ideeën 4X Ideeen Voor Aan De Wand 32 Decoratieve Ideeën Keuken 5X Nieuw Inloopkast Inspiratie Ideeën 6X Prachtig Chaise Longue Interieur Ideeën 5 Inspiratie Interieur Hoog Plafond Woonkamer Inrichten 7 Tips Voor Hoge Plafonds 4X De Interieur Trends Van 2020 Interieurtrends Najaar Ideeën 6X Scandinavische Woonkamer Styling Tips 5X Moodboard Be Creative Tips 4 Planken In De Keuken Ideeën 4 Grote Plant In Huis Groene Achtergrond Met Kamerplanten 5 Kleur In Je Woonkamer De Van Kroonluchter Bepaal Met Behulp Het Grün 5X Galerij House Doctor Musthaves Ideeën 6X Polka Dots Muur Tips 5X Geweldig Conceptstore Couleur Locale Ideeën 4 Licht Marmeren Keuken Ideeën