Krukje Maken Van Hout Hergebruikt Tips

Dit doe-het-zelf-opstapje-project heeft een oude sfeer dankzij het unieke uitgesneden plan van de voettekst en een verweerde verfbeurt waardoor het lijkt alsof het rechtstreeks uit een schilderachtige vintage winkel komt.

Het project vereist slechts een paar borden om te voltooien en kan in slechts een middag worden opgezet. Omdat barkrukken meestal vrij steil geprijsd zijn en de ontwerpvoorkeuren vrij beperkt zijn, denken we dat het op zijn minst de moeite waard is om na te denken over de doe-het-zelf-route en een set unieke barkrukken helemaal opnieuw te bouwen.

Het is nu niet het gemakkelijkste alternatief, maar het is echt het meest interessante. Met dat in gedachten hebben we een hele reeks gedachten voor jou en ons georganiseerd om samen uit te checken.

Je kunt de hele barkruk van hout maken en er zijn een paar hulpmiddelen die dit gemakkelijker en sneller zullen maken: een kreg-mal, een goede hoekbevestiging voor de boormachine, een forstner-bit, een boor, een frees met afgeronde delen en een digitale hoeklezer plus een paar andere basisprincipes.

Begin met de zitting en vervolgens het middelpunt van de aandacht op het onderstel. Je eindigt dit misschien niet in een dag en dat is absoluut oké, dus test deze tutorial op mrlentz om alles over de onderneming te weten te komen voordat je aan de slag gaat.

Een van de belangrijkste aspecten voor de meeste soorten barkrukken is de verstelbare hoogte. Als je dat aan je eigen ontwerp wilt toevoegen, is er een fantastisch gemakkelijke manier om dit te doen als je de tutorial bekijkt die wordt aangeboden door middel van ana-white.

Zoals je kunt zien, is het mechanisme vrij primair en eenvoudig en als je alle metingen goed doet, zou je je geen zorgen moeten maken over dit project.

Het diagram is een beetje industrieel met een rustieke uitstraling, maar je zou dat gaandeweg kunnen veranderen. Je zou misschien willen dat je barkrukken een soort rugleuning hebben voor comfort en ondersteuning die volledig begrijpelijk en herkenbaar is.

Natuurlijk zijn nu niet alle ontwerpen geschikt voor deze plannen. Degene die op diypete te zien is, is misschien wel de meest voorkomende.

De hoogte van deze barkrukken is vast, dus je moet ervoor zorgen dat ze passen bij de tafel of het aanrecht waarmee je ze wilt gebruiken.

Veel projecten, inclusief deze, kunnen worden gedaan met overgebleven stoffen en schroot, wat een uitstekende manier is om wat geld te behouden en de dingen te gebruiken die je al hebt.

Pallethout is in dit geval ook geweldig. In feite zijn hier twee barkrukontwerpen die u speciaal kunt maken met behulp van teruggewonnen pallets.

Ze zijn eenvoudig en rustiek, met een zichtbaar versleten en rustieke uitstraling. De ene heeft een rugleuning en een voetensteun en de andere heeft een plank.

Bekijk ze op 99pallets voor meer details.

4 Krukje Maken Van Hout En Opnieuw Gebruiken! Hoog Laag!

Krukje maken van hout hergebruikt tips ideeën

Krukje Maken Van Hout Hergebruikt Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.houtskuorre.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X 75X Badkamers Voorbeelden Ideeën 5X Afbeeldingen Mooi Servies Ideeën 5X Planten In Manden Tips 4 Binnenkijker Hout En Wit Zelf Een Antiek Midden 5X Wonen Een Voormalig Verpleeghuis Servicedesk Professioneel Zorgmanagement Ideeën 4X Soorten Vloeren Voor Woonkamer Vloertegels In Of Keuken? Ideeën 5X Kleine Badkamer Ideeen Ideeën 6X Nieuw Jungle Behang Ideeën 6X Elegant Halloween Decoratie Ideeen Ideeën 4X Rieten Afscherming Op Balkon Aanlijsten Onder Je Rietmatten Ideeën 5X Inspirerend Duurzaam Wonen Tips Ideeën 6X Accesoires Voor Badkamer Ideeën 5X Taupe Kleur Interieur Tips X Een Veranda In De Winter Ideaal Voor Lange Winters Dit Unieke Huis! Ideeën 4 Inrichting Kleine Keuken Ideeën