Inspirerende Woonkamer Verbouwing Sarah Profiel Van Sara Eerden In Amsterdam Werkspot Tips

De eigenaar van het pand plaatste beadboard op het plafond om de gerestaureerde muren te weerspiegelen. Door de kastdeuren onder de stoel bij het raam overboord te gooien, creëerde hij een slimme plek om houtblokken op te bergen voor een nieuwe houtkachel.

De universele sfeer is klassiek americana, behandeld met een rock-'n-roll-attitude: een jfk-campagneposter staat tegenover een vergulde federale spiegel.

Slim idee: als het gaat om het ophangen van kunst aan de muur, vergeet dan niet de verticale raamstijl tussen twee vensters.

Sarah richardson, gevestigd in canada, is al vele jaren een favoriete interieurnaaister van de doelgroep van hello lovely, en laten we meteen beginnen met het verkennen van de decoratie-ideeën geïnspireerd door haar interieurontwerp, decorkeuzes en unieke gevoeligheden.

Is deze gedurfde blauwe hal (hierboven) in sarah richardson's off-the-grid huis in ontario niet vrolijk en uitnodigend? zo'n echte les voor ons allemaal, aangezien dergelijke delen van het huishouden vaak esthetisch inferieur zijn, ook al worden ze vaak gebruikt.

Ik zou willen dat ik een dollar had voor het aantal e-mails dat ik ontvang met de vraag naar de verfkleur op de geweldige vintage schuifdeur van sarah richardson met zijn turquoise mooie verf! ik heb nog niet gezien of de verwering en verf origineel of nep zijn, maar is deze ingang naar de wasruimte in het off-the-grid huis van haar familie in ontario niet veel specialer?.

De woonkamer van de boerderij van sarah richardson voelt luxueus aan met alle warmte van het rode decor, inclusief wollen vloerkleden, fluwelen kussens en plaids.

Ook het wapenschild boven de schoorsteenmantel is een blikvanger. De pracht wordt nog versterkt door de zeegras wandbekleding die je nu misschien ook niet verwacht in een landhuis met zo ontzettend veel witgekalkt knoestig hout en andere rustieke interieurdetails.

Dit is waar sarah in uitblinkt: klasse creëren in een ruimte die benaderbaar en uitnodigend blijft. Deze serene, rustige dialoogruimte met een neutrale huiselijke inrichting in een rustige ruimte van sarah's woonkamer is er een waar ik lang naar zou moeten staren.

Het spreekt tot de verbeelding omdat er zoveel rust is, en zelfs in deze kleine ruimte heeft sarah texturen van rotan, boterachtig leer, exotisch hout, linnen en karaktervol hout geïntroduceerd.

De setting voor dit huis heeft adembenemende uitzichten (het is het landhuis van haar familie in ontario), en de gekleurde achtertuin past prachtig bij het ingetogen interieurontwerp.

In dit toilet uit het victoriaanse tijdperk hierboven, beadboard aan de muren, klassiek freeswerk en vintage-stijl messing toilet-armaturen gecombineerd met een briljante lay-out van sarah voor de tegel.

Een mozaïek boven de stoelleuning ziet er klassiek en toch een beetje onverwacht uit, en de marmeren plank is zowel functioneel als mooi voor het opbergen van luxe badartikelen en decor.

4 Inspirerende Woonkamer Verbouwing Sarah Buitenmuur Verven

Inspirerende woonkamer verbouwing sarah profiel van sara eerden in amsterdam - werkspot tips ideeën

Inspirerende Woonkamer Verbouwing Sarah Profiel Van Sara Eerden In Amsterdam Werkspot Tips

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.werkspot.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

X Muur Van Kurk Tips 4 Betonlook In Jouw Woning 5 Tips Om Beton Te Gebruiken Je Interieur 6X Moodboard Warm Thuis Tips 5 Moderne Slaapkamer Inrichting Ideeën 6X Make Up Tafels Tips 5 Speelse Slaapkamer Onder Een Serre Ideeën 4X Stijlvolle Minimalistische Werkplek Scandinavisch Appartement En Scandinavische Stijl Ideeën 4X Kantoor Interieur En Architectenbureau Kabaz Appartement Aan De Dr. H. W. Scholtenweg In Rotterdam Ideeën 4 Binnenkijker Herenhuis In Londen Interieur Inspiratie ! 5X Super Goed Conceptstore Portrait Haarlem Ideeën 6 Kleuren In De Slaapkamer Ideeën 5X Verschillende Stoelen Aan Eettafel Wat Is De Kleur Van Deze Eetkamerstoelen? (7 Tips)Title Ideeën Huis Met Natuurlijke Kleuren De Natuur In Is Al Niet Meer Weg Te Denken 4X Diy Zwevend Nachtkastje Met Telefoonhouder 10X Zwevende Nachtkastjes Ikea Ideeën 5X Houten Paletten Bank Op Balkon De Mooiste Balkonmeubels Voor Het Strand Ideeën