Rietveld Stoel Zelf Maken Knutselen Met Henk

Rachel clare en jacob leaf belichamen een modernistische esthetiek met deze eenvoudige stoel die voor het eerst werd gemaakt met de hulp van de iconische nederlandse meubelontwerper en architect gerrit rietveld in 1934.

Lees meer: * diy-project: kliko met daktuin * diy-project: plantenbak en latwerk * ​​diy-project: cold body.

• 3,2 m van 90 mm x 32 mm grenen (of gebruik pallets als alternatief voor grenen en pas de afmetingen dienovereenkomstig aan).

• vanaf het 140 mm x 32 mm dek grenen: 10 x 450 mm (poten, rugleuning en zitting) & twee x 650 mm (poten).

• vanaf de 90 mm x 32 mm vlonder grenen: 2 x 650 mm (armen); twee x 484 mm (stoel); twee x 420 mm (rugleuning).

• we hebben onze gereduceerde stukken hout geverfd voordat we de stoel ontwikkelden om een ​​gelijkmatige afwerking te verkrijgen.

Eerst hebben we het hout schoongemaakt met resene timber & dekwas, daarna grondlaag met resene quick dry waterborne primer.

1. Om de poten te maken, plaatst u 1 x 450 mm lengte aan elk uiteinde (een boven en een onder) met een lengte van 650 mm (140 mm x 32 mm afmetingen) om een ​​overlappende h-vorm te vormen.

Boor en schroef samen met schroeven van 50 mm. Herhaal dit om de andere set poten te maken. 2. Om de rugleuning te maken, lijnt u 3 x 450 mm lengtes uit en overlapt u elk met twee x 420 mm lengtes.

Boor en schroef samen. Drie om de zitting te maken, maakt u een vierkant door 2 x 484 mm lengtes over 2 x 450 mm lengtes te overlappen.

Boor en schroef samen met schroeven van 50 mm in elke hoek. Boor en schroef de laatste 450 mm lengte in het midden van het zitgedeelte.

Vier boor en schroef het zitgedeelte aan een van de beensecties met schroeven van 100 mm (we gebruikten 2 hoekbeugels om de secties eerder op hun plaats te houden dan schroeven).

Draai de stoel om en sluit de verschillende beensecties aan. Boor en schroef alle facetten samen met schroeven van 100 mm.

6. Bevestig voor de armleuningen de laatste twee lengtes van 650 mm (afmetingen 90 mm x 32 mm). Boor en schroef 50 mm schroeven aan elk uiteinde.

Voor de aspecten van de stoel bouw je ze in een h-vorm, zoals blijkt uit de afbeelding. Je overlapt de linkerkant van de h over het horizontale stuk van de h, terwijl het juiste aspect aan de achterkant van het horizontale stuk zit.

Dat is uitdagend om te zeggen. Kijk naar de foto van de h en doe dat. Dat is de goede kant van je stoel.

De linkerkant zal precies het tegenovergestelde zijn. Nu lijkt het op de intro foto van de rietveld stoel.

Je zult merken dat de zitting en rugleuning hetzelfde lijken. Dat is omdat ze zijn!!! ze zijn identiek!!! gerrit rietveld was vroeger een genie.

4X Rietveld Stoel Zelf Maken De Aan Slag Met Een Router Ideeën

Rietveld stoel zelf maken knutselen met henk tips ideeën

Rietveld Stoel Zelf Maken Knutselen Met Henk

Abbildung. Afbeeldingsbron : knutselhenk.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Inspirerend Duurzaam Wonen Tips Ideeën X Muurdecoratietrends Van 2018 Tips X Zout En Peper Molen Zoutmolen Kopen? Ideeën 4 Zwarte Vloer Woonkamer 5X Letters Als Interieur Decoratie Woonkamer Inrichten Met Ideeën 4 Houten Jaloezieen Kiezen Raambekleding Jaloezieën Waar Kan Je Ze Bestellen? X Mooie Bloemen Huis Tips 5X Tv Aan Muur Tips 5X Retro Badkamer Chase En Lauren Ideeën Zelf Geurstokjes Maken Tegen Huisstofmijt Eigen Fotos In Interieur Meubels Haard Diy Zicht Op De Natuur 4 Huis Pastel En Grijs Inspiratie Decoraties Voor In 5X Zomerse Woonkamer Met Natuurlijke Sfeer 10X Items Voor Een Tropische Ideeën 5 Slaapkamer Decoratie Tips Ideeën 5X Muren Stucen Of Behangen Stukadoors Bij U Thuis Op Locatie Ideeën