Servies Aan De Muur Bord Kopen? Tips, Inspiratie En Een Groot Aanbod Borden Bij

Onze prints zijn geurloos, ecologisch en veilig voor tieners met levendige kleuren van kruidenkleurstoffen. Waarom zou u uw favoriete servies in een kast verbergen als u het ook kunt laten zien? decoratieve borden zijn perfect om een ​​verklaring af te leggen tijdens een etentje, maar ze zijn zoveel groter - ze zijn de perfecte decoratie om tijdverdrijf toe te voegen aan keukenmuren en gangen.

We hebben een aantal van onze favoriete ideeën voor het weergeven van borden op een rijtje gezet om ervoor te zorgen dat uw servies thuis twee keer zo sterk is.

Wanneer u beslist hoe u borden wilt presenteren, moet u eerst bepalen hoe vaak u ze wilt opmaken om ze te gebruiken, of dat ze louter decoratief zijn.

Wandmontageplaten kunnen er ongelooflijk uitzien, maar dit is niet iets dat u wilt doen met platen die u zo nu en dan wilt gebruiken. Muurbevestigingen en groeperingen zijn mooi bewaard voor statement-platen die eruitzien als kunstwerken.

Groepeer ze samen in de keuken of een woonkamer voor een unieke draai aan een fotowand. Voor platen die u wilt gebruiken, moet u ernaar streven ze weer te geven op plinten of in standaard dressoirs die gemakkelijk kunnen worden bereikt, en zullen geen gapend gat verlaten waar het bedrijf naar kan staren wanneer u ze neerhaalt.

Wanneer borden in een dressoir worden tentoongesteld, meng en vorm dan de kleuren en ontwerpen om weg te blijven van een scherm dat er benauwd en historisch uitziet.

Om een ​​ramp met de linda barker-theepot te voorkomen, moet u ervoor zorgen dat uw planken op de hoogte zijn en dat eventuele wandkleden constant veilig zijn voordat u uw borden tentoonstelt.

Of het nu een driehoek, rechthoek of cirkel is, een ouderwetse groepering geeft het uiterlijk van een enkel stuk kunst aan de muur. Een gedurfd geometrisch ontwerp zal deze reguliere techniek van displayborden een moderne twist geven.

Herhaal de kleur op verschillende accessoires om de look samen te trekken. Creëer een lineaire show op een slanke plank boven je keukenachterwand.

Borden in hetzelfde kleurenpalet als uw kamerschema zorgen voor een rustige en gecoördineerde uitstraling. Ervaar echter niet dat je je aan het gelijke patroon wilt houden, speel met exclusieve ontwerpen om een ​​informeel galeriewandeffect te creëren.

Installeer een beschermingsgleuf, een groef die langs de plank is gesneden. Dit zorgt ervoor dat de platen eraf glijden. Als je borden in een dressoir laat zien, krijg je misschien flashbacks van de eetzaal van je oma.

Als je echter slim bent met je positionering, zal dit in niets lijken op de old skool die je je herinnert. Toon bijpassende sets, mengformaten en zelfs twee kleuren.

5X Servies Aan De Muur Ik Hou Van Deze Witte Deuren Ideeën

Servies aan de muur bord kopen? tips, inspiratie en een groot aanbod borden bij tips ideeën

Servies Aan De Muur Bord Kopen? Tips, Inspiratie En Een Groot Aanbod Borden Bij

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.vtwonen.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Leuke Bureau Accessoires Tips 4 Groene Muur In Woonkamer 12X Inspiratie Inrichting 5 Schoolbordverf De Keuken Ideeën 5X Trend Urban Jungle Tips 5X Super Goed Franse Stijl Interieur Ideeën 5X Sprei Voor Op Bed Kopen? Wij Hebben Het Grootste Collectie Spreien Ideeën 4 Binnenkijker Herenhuis In Londen Interieur Inspiratie ! 5X Leuke Items Kinderkamer Tips 5X Interieur Inspiratie Woonkamer Tips 4 Herenhuis Is Radicaal Gerenoveerd Nieuwe Woning Voor Meerdere Generaties 6X The Rabbit Chair Tips 5 Ultieme Karakteristieke Woonkamer Sfeervolle Slaapkamer Met Warme Uitstraling Kleur En Stijl 6X Authentieke Moderne Badkamer Ideeën 5X Mooi Erker Ideeen Ideeën 5X Badkamer Is Stoer Chic Gecombineerd Ideeën