Wanddecoratie Anno 2017 Tips 11 Om Van Een Huurhuis Jouw Thuis Te Maken

“het maken van een fotowand is een bijzondere manier om lijsten, kleuren en onderwerpen te mixen. Ik werk eraan om elke foto zo gelijkmatig mogelijk te maken, naast het te laten lijken alsof je de serie samen hebt aangeboden.

Een gewone regel die ik gebruik is om te beginnen met een kernbeeld. Het staat misschien niet aan je muur, maar het is wel wat de collectie faciliteert.

Bouw vanaf daar verticaal en horizontaal uit. ” — nathan taylor. “de grootste fout die ik zie, is dat mensen te veel ruimte rond kunst wegtrekken.

Ze houden een klein kunstwerk boven een bank, maar laten de versoepeling van de muur blanco. ” — terri martin.

“ja, er zijn richtlijnen, maar het hoeft geen vaste regel te zijn. Als ontwerper geloof ik enorm in schaal en proportie.

Dit zijn de meest onbegrepen hints over opvallende kunst. Ik hou van overdreven kunst. Het kan een ruimte-ervaring intiemer maken.

Ik maak graag een groot kunstwerk in een kleine ruimte. Als het boven een schoorsteenmantel staat, gebruik ik er een sculptuur of vaas naast om het diepte en dimensie te geven.

” — n. T. "foto's helpen de ruimte te vullen, maar spiegels en lege frames doen hetzelfde. Ze zijn mooi te combineren met je kunstcollectie.

Zelfs ingelijste manden en velddeksels - denk buiten de gebaande paden om te laten zien waar je van houdt. " - t.

M. “iedereen kan hetzelfde meubilair hebben, maar kunst maakt het jouw ruimte. Vind wat aantrekkelijk is voor uw oog.

Al is het maar de kleur. Kunst moet met je praten of op de een of andere manier met je meegaan. ” — t. M. "ik heb veel liever een stuk zwevende kunst in een zeker diep frame waar je de onafgewerkte randen kunt zien.

" - t. M. "ik gebruik een combinatie van gematteerde en ingelijste stukken. Ik hou ervan om de handgemaakte kenmerken van kunst te zien, dus ik hou ook van zwevende porties.

” — n. T. "ik veronderstel dat de factor van het hebben van kunst aan de muur is om kunstenaars te ondersteunen en te vinden wat aantrekkelijk is voor je oog.

Ik heb kunst bepaald op rommelmarkten en kerkverkopen, en ik heb zelfs enkele van mijn favoriete artiesten ontmoet via ebay en e-mail.

Lokale galerieën zijn een geweldige plek om nieuwe artiesten te ontdekken waar je van houdt, en als ik kunstwerken in de buurt koop, voel ik me altijd meer verbonden met het gebied.

Je kunt zelfs foto's en kinderkunst tentoonstellen. Ik zou als alternatief kinderkunst inlijsten dan een goedkope print kopen.

Dat is echte kunst!” — t. M. “groter kan beter zijn als het om kunst gaat. Een gigantisch kunstwerk kan een kleine kamer beter laten voelen en een enorme kamerervaring kleiner.

De sleutel is om dat kunstwerk de plek te geven waar het de meeste impact heeft. ”—t. M.

5X Wanddecoratie Anno 2017 Tips Wandelend Lijnenspel In Pastelkleuren Sprookjeshuisjestitle Ideeën

Wanddecoratie anno 2017 tips 11 om van een huurhuis jouw thuis te maken ideeën

Wanddecoratie Anno 2017 Tips 11 Om Van Een Huurhuis Jouw Thuis Te Maken

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.made.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4X Lichtslinger In De Kinderkamer Voor Ideeën 5X Kapstok Zelf Maken Tips 5 Winactie Wonen Lef Leuk Vind Jouw Woonst In Een Ander Huis! 5X Tips Kleine Badkamer Ideeën 5X Houtblokken Opbergen In Het Interieur Houtopslag Planken, Kisten En Manden Ideeën 5X Het Beste Gekleurde Eyecather Huis Ideeën 5X Open Haard En Kachel Houtkachel Met Schoorsteen Ideeën 5X Klein Balkon Inspiratie Tips X Muur Van Kurk Tips 5X Galerij Deuren Met Glas Ideeën 4X Wat Is Een Brocante Interieur 10 Stappen Voor Shabby Chic Ideeën 5X Kinderkamer Warme Tinten Tips Industrieel Hergebruik Door Blomblom Interarchitect En Paysage Région Vlaanderen 4 Roestvrij Stalen Keuken Ideeën 6 Paarse Slaapkamer Ideeen Ideeën