Design Hotel Met Marokkaans Interieur Riad Dar Mtiwla, Marrakech Updated 2021 Prices

Na op zoek te zijn gegaan naar de perfecte ontwerper, heeft ze vervolgens kai interiors bepaald en zijn wij aan boord gekomen om haar droom werkelijkheid te laten worden. Kai interiors wilde een authentiek, gastvrij boetiekhotel creëren, geleid door middel van de gebruikelijke technieken, rekening houdend met de marokkaanse stijl en met behulp van lokale ambachtslieden om de meeste items en afwerkingen te produceren.

Het wilde authentiek zijn, maar met een hypermoderne twist, dus het onderscheidt zich van de andere hotels in de omgeving. De bouw en inrichting zelf nam vier jaar in beslag. Een aanzienlijk deel van de elementen is op maat gemaakt en met de hand gemaakt.

Het ontwerp is een beste combinatie van marokkaanse cultuur en typische technieken, met een modern europees randje. Het is kleurrijk en rijk, maar rustgevend en uitnodigend. Het voelt elegant en luxueus aan, maar voelt toch rustiek en sympathiek aan voor de nabije regio en omgeving.

De esthetiek van de lodge geeft de toon aan, maar het was essentieel dat alles ook praktisch was. Het restaurant- en bargedeelte is een opvallende verschijning met donkerblauwe tadelaktmuren, in contrast met de heldere speciale stof.

De lampen zijn een mix van handgesneden ananas wandlampen en geperforeerde bronzen hangers, ontworpen om 's avonds delicate schaduwen te creëren tegen de scheidingswanden. Interne meubels en schrijnwerk zijn gemaakt door één schrijnwerker, wat een samenhangend karakter aan de ruimte heeft gegeven.

Een opvallend stuk is de bargevel met handgesneden palmbladeren. De gemeenschappelijke ruimtes zijn ontworpen om aan te voelen als een ontspannen, huiselijke omgeving waar bezoekers zich zalig voelen om over het terrein te dwalen.

Vroeger werd gevraagd dat gasten de kans kregen om te genieten van rustige momenten in de ruimte, dus overal waren kleine hoekjes en schuilplaatsen gecreëerd. De herbergkamers worden allemaal gestimuleerd met behulp van unieke delen van de wereld; dit is een herberg die zowel is ontworpen om te reizen, maar ook om te inspireren.

Alle tegels die in de lodge werden gebruikt, werden met de hand verkleind en geglazuurd tot op maat gemaakte kleuren en vervolgens in op maat gemaakte patronen en vormen gezet. Opvallende factoren van de lodge zijn de marmeren parketvloer, die een sterke verklaring aflegt bij aankomst, en de vele marokkaanse tegels die van kamer tot kamer worden gevierd.

Vazen en potten met handgeschilderde patronen werden gemaakt met behulp van buurtstammen in de bergen en naar de stad gebracht, die zich toen in het hotel bevond.

5X Design Hotel Met Marokkaans Interieur Dieren En Interieur, Een Succes? Ideeën

Design hotel met marokkaans interieur riad dar mtiwla, marrakech – updated 2021 prices tips ideeën

Design Hotel Met Marokkaans Interieur Riad Dar Mtiwla, Marrakech Updated 2021 Prices

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.booking.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Polka Dots Muur Tips 5X Inspirerend Grote Gaatjesbord Muur Ideeën 5X Mooi Wandbureau Inspiratie Ideeën 5 Groen En Zwart Combineren Kleuren Op De Werkplek Met Kleurengids 5X Trend Grijze Muren Interieur Ideeën 5X Interieur Kleur Teal In Staat Je Huis Leeg? Maak Leegte Licht! Ideeën 5X Verzameling Foto Collage Muur Ideeën 6 Linnen Dekbed Slaapkamer Ideeën 5X Roomdivider Meerdere Functies Tips 6X Verbazingwekkend Terracotta In Huis Ideeën 6X Verzameling Behang Op Trap Ideeën 5X Landelijke Stijl Woonkamer Tips 5X Badkamer Is Stoer Chic Gecombineerd Ideeën 5 6X Voorraadkast In De Keuken Ideeën 4X Moodboard Geel Word Vrolijk Color Saver Rood, Oranje, Geel, Zwart/Wit Ideeën