Het Mooie Thuiskantoor Van Ivan Led Bureaulamp In Lichtgrijs En Zwart

"ik begon, zoals veel verschillende ontwerpers, vanuit huis te werken, en toen ik naar mijn eerste studio verhuisde, begon ik een aantal voorzieningen te missen die ik thuis had.

Een van die faciliteiten was de uitschuifbare tafel die echt handig was wanneer we hadden massale ontmoetingen met aannemers en families. ". Net als de ontspanning van het kantoor, is de kleine kombuiskeuken een les in het mengen van vorm en functie.

Terwijl volle kasten op en neer de kleine ruimte zouden hebben overweldigd, koos meade voor schone, zwarte onderkasten, geaccentueerd met moderne chromen hardware, maar liet de zwevende bovenkasten open, afgezet met luxueus wit vancouver island-marmer - een element dat oordeelkundig werd gebruikt om voeg elegantie toe, behalve geweldige kosten.

Voorbij deze 'openbare ruimte' verplaatste meade een muur om zijn ideale werkruimte te creëren. Voor bureaus koos hij tafels met open poten en een toplaag van 3form alabaster (een recyclebaar materiaal dat eruitziet als marmer), wat een luchtiger gevoel geeft met veel minder kosten.

Hoewel bureaumaterialen flexibel zijn, is peak dat veel minder, zegt meade, en suggereert 29 inch als een ergonomisch verantwoorde hoogte voor een bureau. En terwijl meade koos voor glad zwart leer en chroom voor de vergadertafelstoelen, merkt hij op dat ergonomische, verstelbare werkplekstoelen maximale flexibiliteit bieden voor langere werksessies.

"onze studio ligt op het oosten, dus we kunnen 's ochtends profiteren van het natuurlijke licht, maar 's middags en specifiek in de winter moeten we aanvullen met kunstlicht", zegt meade.

Een combinatie van pendel- en railverlichting is "zowel praktisch als mooi om naar te kijken. ". Minder voor de hand liggende design-belangrijke punten vullen de verlichting bovendien aan.

Een hoogglanzende toplaag op de grond en gepolijste chromen accenten overal - hardware, kranen, verlichting en accessoires - voegen een reflecterend, actueel contact toe aan een gewoon ontwerp en helpen de twee stijlen te overbruggen.

"voor mij zijn de meest verbluffende metalen chroom en zilver. Ik hou van het reflecterende aangenaam en het voelt niet pretentieus aan. ". Waar uw werkplek zich ook bevindt, "maak het huis eerst functioneel, zorg voor uw plattegrond, ergonomische behoeften, verlichtingsarmaturen en opslag", adviseert meade.

Dan "kunt u genieten en kleur, patroon en textuur in de ruimte brengen met elementen die uw eigen persoonlijkheid weerspiegelen. ". Meade komt oorspronkelijk uit mexico en woont nu al 10 jaar in victoria.

Hij begon zijn carrière als interieurontwerper in 2002 en verhuisde in 2008 naar zijn moderne kantoor in de ultramoderne oude binnenstad van victoria. Meade design group is een multidisciplinaire interieur- en foto-ontwerpstudio, bekend om zijn prachtige interieurs en opvallende graphics.

Meade's capaciteiten zijn duidelijk op een bepaald punt van het kantoor, in het behang, de spiegel, de nephaard en kunstwerken.

4X Het Mooie Thuiskantoor Van Ivan Jullie Wie Ik Vak Klussers Ideeën

Het mooie thuiskantoor van ivan led bureaulamp in lichtgrijs en zwart tips ideeën

Het Mooie Thuiskantoor Van Ivan Led Bureaulamp In Lichtgrijs En Zwart

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.lampen24.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Super Goed Franse Stijl Interieur Ideeën 4X Inrichting Klein Appartement Van 39M2 Inrichten Inspiratie Ipb64 An54 Ideeën 6X Landelijk Modern Interieur Tips 6X Galerij Eigentijds Scandinavisch Appartement Ideeën X Leuke Woonkamer Ideeen Tips 5 Speelse Slaapkamer Onder Een Serre Ideeën 2X House Doctor Zwart Wit Vloerkleed Housedoctor Block Vloerkleden Ideeën 3X Vloerkleed Onder De Eettafel Bij Uitstek Geschikt Voor Keukentitle Ideeën 5X Serene Sfeer Vakantiehuis Tips 6X Het Beste Diy Interieur Ideeën 5X Tafel Met Verschillende Stoelen Jaar Van Ons Leven Verhalen Over Nood Aan Onderhoud Ideeën 6X Knusse Hoekjes Haard Tips 5X Patio Terras Emily Henderson Magazine Stellar Decks & Porches Ideeën 1X Studio Snowpuppe Lamp Tips 4 Witte Bank Combineren Van Hoeveel Banken Heb Je Nog Nodig?