Houtblokken Opbergen In Het Interieur Woontrends 2020 Dé Haardentrends Van Dit Moment Kalfire

Met de herkenning van kachels op een recordhoogte, is de kwestie van de plaats om uw houtblokken te plaatsen een brandend probleem geworden. In noorwegen zijn houten palen - holz hausen genaamd - een soort kunstwerk, gebouwd en tentoongesteld in woningen en tuinen met trots.

Nu echter niet correct ingevuld, kan het tonen van logboeken gevaarlijk zijn. Afgezien van hun beheersbare om op mensen te vallen, kan het stapelen van uw logboeken problemen veroorzaken.

'het bewaren van hout in manden of in nissen wordt steeds populairder', zegt tony ingram, technical service manager bij morsø. ‘maar als je overweegt om je houtblokken op deze manier te stapelen, moet er een geschikte onbrandbare doek tussen de kachel en de houtblokken zitten; of een minimale afstand zoals goedgekeurd door de fabrikant van het assortiment voor beschermingsdoeleinden.

”. Dan moet je ervoor zorgen dat je de juiste logs hebt. Eik is een veilige gok, op voorwaarde dat het pro is - met andere woorden, minstens een jaar laten drogen (of snel drogen in een oven).

Kers, beuk, es en meidoorn zijn andere sterke kanshebbers met een goede, gelijkmatige verbranding. Naaldhout zoals den, berken, linde en spar zullen beide te veel vonken of te snel verbranden, dus houden je niet warm en zullen je schoorsteen bekleden met waarschijnlijk gevaarlijke afzettingen.

Populier geeft een bittere rook af, dus het is ook fijn om dat te vermijden. Als u een gedeeltelijke scheidingswand gebruikt om twee kamers van elkaar te scheiden, waarom dan niet gebruik maken van de holle ruimte ertussen en deze vullen met boomstammen, potplanten, boeken en meer? controleer nogmaals bij uw bouwer of het verwijderen van brokken uit de muur geen invloed heeft op de structurele integriteit.

Hier is een eenvoudig ingepakt huis tot een kunstwerk geworden met zorgvuldig gerangschikte stammen van verschillende groottes. Uw buurttimmerman zou in staat moeten zijn om iets soortgelijks in mdf te bouwen.

En ondanks zijn luxe uitstraling, mag het niet te duur zijn. Houd uw brandhout bij de hand door het achter een kleiner object op een plank te stapelen.

Zorg ervoor dat er niets boven is dat u verhindert om een ​​schoon stuk te pakken, en voeg altijd nieuw hout toe aan de onderkant van de stapel, zodat u de meest gekruide stukken het eerst gebruikt.

Hier is een slimme manier om het ongetwijfeld verwoeste huis tussen twee ondersteunende houten pilaren te gebruiken. Zoals tony van morso aanbeveelt, moet je altijd een opening vrijlaten tussen brandhout en de kachel zelf.

Als je een ideale houtopslag buiten hebt, wil je binnen niet echt een enorme opslag hebben. Maar het is beschikbaar om een ​​half dozijn houtblokken of zo binnen te hebben voor het geval het kil wordt.

Deze op maat gemaakte winkel is een slimme manier om een ​​ongemakkelijke ruimte onder de trap of dakrand te vullen.

5X Houtblokken Opbergen In Het Interieur Houtopslag Planken, Kisten En Manden Ideeën

Houtblokken opbergen in het interieur woontrends 2020: dé haardentrends van dit moment - kalfire tips ideeën

Houtblokken Opbergen In Het Interieur Woontrends 2020 Dé Haardentrends Van Dit Moment Kalfire

Abbildung. Afbeeldingsbron : kalfire.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Massief Houten Bed Tips 4X Terras In Gedeelde Binnentuin Inrichting Kloosterkeuken R.k. Scholengemeenschap Middelwijk Ideeën 4 Hebbedingetjes In De Keuken Ideeën 5X Stenen Muur Interieur Tips X Zelf Planten Terrarium Maken Flessentuin Maak Een Ecosysteem In Glas Ideeën 5X Trend Grijze Muren Interieur Ideeën 6X Kaars In Fles Tips 5X Moodboard Let Spring Begin Home For 2021 Ideeën 5X Kamer Inrichten Ideeen Tips 5X Zelf Een Stoel Maken Buigen En Bewerken Ideeën 4X Kantoor Interieur En Architectenbureau Kabaz Appartement Aan De Dr. H. W. Scholtenweg In Rotterdam Ideeën 6X Kleine Woonkamer Inrichten Tips 5X Interieur Design Woonkamer Tips 5X Verzameling Etsy Kerst Decoratie Ideeën 5X Luxe Glazen Balustrade Tips