Ideeen Voor Aan De Wand Diy MuurIdee Slaapkamer Met Smoel Karwei

Begin met het kiezen van een aantal conceptfoto's die je leuk vindt (ik bewaar al mijn foto's op dit pinterest-bord) en verklein het dan tot een paar die vrij eenvoudig zijn in termen van vormen en schaduwpalet.

Het hebben van een eenvoudig kleurenpalet met slechts 2 of 3 kleuren maakt het veel gemakkelijker om voor de onderneming te zorgen als je nog nooit eerder hebt geverfd. Als je eenmaal hebt besloten wat je idee-artwork gaat worden, is het tijd om te gaan winkelen!.

1. Pak een groot, voorgerekt leeg canvas bij de kunstwinkel in de buurt of online. Krijg er twee als je veel ruimte hebt om te vullen (dit pakket van twee 24 "x 36" doeken op amazon is een opmerkelijke deal).

In mijn gang hing ik bijvoorbeeld twee 30 "x 30" doeken. Ik heb ze nog niet geverfd, ik heb ze blanco opgehangen! 😬. 2. Selecteer op basis van uw referentie-illustraties de verfkleuren die u nodig hebt; je hebt maar 2 of 3 unieke kleuren nodig, en misschien heb je een voorkeur voor een tube wit.

Koop acrylverf van studentenkwaliteit (ze zijn tonnen goedkoper dan verven van kunstenaarskwaliteit!). Blijf uit de buurt van olie- en aquarelverf, want die zijn lastiger.

Laat een paar grote penselen niet over het hoofd, je kunt gaan voor de betaalbare synthetische penselen, ze werken briljant met acrylverf!. Drie haal je referentiekunst tevoorschijn en kopieer het zo aangenaam mogelijk op je grote canvas.

Als je een moeiteloos onderwerp hebt gekozen, zou het je niet meer dan een paar uur moeten kosten. Als je een fout maakt of je houdt niet van hoe een bepaald gedeelte is geworden, laat de verf dan drogen en bedek het met witte verf.

Wacht tot het droog is en begin dan opnieuw. Vier als je klaar bent, vergeet dan niet om de randen van je canvas te schilderen, vooral als je je stuk zonder lijst ophangt! of je kunt ze wit laten als je dat wilt.

Als je een voorgerekt canvas hebt verkocht, hoef je niets anders te doen dan je kunst op te hangen en je werk te bewonderen!. Het mooie van voorgerekte doeken is dat je ze niet langer hoeft te bekleden, ze kunnen direct aan de muur worden bevestigd (wat veel geld bespaart; massieve lijsten kunnen prijzig worden!).

Het ophangen van een mooie deken, quilt of wandtapijt kan een zeer hoogwaardige en snelle manier zijn om een ​​grote ruimte aan uw muur te maskeren. Het kan van alles zijn, van een antiek lappendeken tot een nogal geweven deken met textuur.

Wat je maar leuk vindt!. Bonus? als ze dik genoeg zijn, kunnen ze niet alleen een eersteklas wandbekleding zijn, maar ook dekens en wandtapijten aan de muur om uw kamers geluiddicht te maken.

Heb je een tijdschriftenserie en wat lege muurruimte? excellent. Omdat het ophangen van een netto-journaalhouder perfect is voor een lange, slanke lege ruimte aan je muur waar je last van hebt.

4X Ideeen Voor Aan De Wand 32 Decoratieve Ideeën Keuken

Ideeen voor aan de wand diy muur-idee slaapkamer: met smoel - karwei tips ideeën

Ideeen Voor Aan De Wand Diy MuurIdee Slaapkamer Met Smoel Karwei

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.karwei.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4X Stijlvolle Minimalistische Werkplek Scandinavisch Appartement En Scandinavische Stijl Ideeën 6X Scandinavisch Modern Badkamerontwerp Ideeën 5X Led Verlichting Slinger Tips 5X Terracotta In Interieur Tips 6X Retro Design Kastje Tips 5X Meubels Gemaakt Van Pallets Pallet Ontwerpen + Maken Ideeën 4 Appartement Met Culturele Invloeden Antwerpen In Directie Van Brussels Airlines 5X Afbeeldingen Boeken Stylen Woonkamer Ideeën 1X Nieuwbouw Huis Fouten Tips 4 Haal Kunst In Huis Aandacht Aan Achterkant Van De Straat!Title 5X Kleine Badkamer Witte Ronde Mozaiektegeltjes Ideeën 4 Kerstboom Maken Van Papier 3 D 4 De Meest Fleurige Tegeltjes Heb Je Altijd Al Eens Een Ixxi Keramische Tegel Willen Hebben? 6X Klein Wonen Kantoor Tips 6X Zwart Wit Badkamer Ideeën