Modern Retro Interieur Sao Paulo Tour A Gorgeous São Apartment Vibrant Room Colors In

De metropool palm springs, californië wordt genoemd vanwege de vele voorbeelden van moderne architectuur uit het midden van de eeuw. [4][5][6][7][8][9][10][buitensporige citaten]. Voorbeelden van de herbergstructuur in palm springs uit de jaren 50 zijn ballantines movie colony (1952) - een element is het albert frey san jacinto hotel uit 1935 - de coral sands inn (1952) en de orbit inn (1957).

Er zijn restauratiewerkzaamheden uitgevoerd om veel van deze woningen en bedrijven in hun authentieke staat terug te brengen. [22]. Reizen kan nu ook van tafel zijn, maar 2021 staat voor de deur - en daarmee komt de belofte van de retro roadtrip! (hoewel het ook lastig kan zijn om deze structuur te besturen: het is in brazilië!) desalniettemin dient onze retro-laan voor een dagje uit, het são paulo museum of art, als een hangend symbool van de hedendaagse braziliaanse architectuur en herbergt een prachtige kunstcollectie.

Het brutalistische glas-en-betonmuseum werd gebouwd van 1957-1968 en veranderde de oorspronkelijke locatie van het museum in 1947. De vorm is ontworpen door architect lina bo bardi, een italiaan die arch daily 'een van de meest essentiële en expressieve architecten van de braziliaanse architectuur van de 20e eeuw' noemt.

Bo bardi wilde een museum creëren dat dramatisch en monumentaal was en tegelijkertijd de zichtbare pretentie minimaliseerde. Ze wilde een vorm ontwerpen die de kunst erin waardig was zonder de gemiddelde voorbijganger van zich te vervreemden.

Het são paulo museum of art hangt boven de grond, waardoor er ruimte is voor openbare ruimte onder de structuur. Het was ooit van vitaal belang voor bo bardi dat "het museum dezelfde hoeveelheid openbare ruimte teruggeeft die het heeft geleend.

" deze 242 meter lange ophanging wordt op zijn plaats gehouden met 4 betonnen balken, waardoor een zwevend effect ontstaat. De buitenkant van het museum is bedekt met panelen van glas, gescheiden door stalen rekken.

De top en onderste delen van de structuur zijn van beton, evenals de 4 massieve pilaren, die rood zijn geverfd. Het ontwerp van het são paulo museum of art combineert de belangrijkste factoren van international style (een lineaire en slanke gevel van glas en staal) met brutalisme (de opdoemende aanwezigheid van de structuur en extra grote betonnen elementen).

Deze opzettelijke voorkeur via bo bardi creëert een esthetiek die sommigen verblindt en anderen irriteert. De dramatische ontwerpkeuzes van het são paulo museum of art houden echter niet op aan de buitenkant.

Zijn unieke architecturale smaak zet ook het interieur voort! bo bardi ontwierp eerst het interieur van de galerijen zodat de kunst zelf lijkt te zweven. Betonblokken en glaspanelen houden het kunstwerk op zijn plaats.

Bovendien hebben de galerijen een open plattegrond, waardoor het verkeer naar eigen inzicht door de tentoonstelling kan dwalen. De knallen van rood en beton van buiten gaan door naar binnen, waardoor een verenigde ruimte ontstaat.

Klaar om het são paulo museum of art met eigen ogen te zien? boek uw vluchten voor 2021 en ga naar são paulo, brazilië, waar u deze dynamische en inspirerende structuur zult vinden.

Koop tickets en analyseer meer over het museum op masp. Org. Br. Nadat je dat hebt gedaan, vergeet dan niet om ons te volgen op instagram, facebook en pinterest voor meer atomic ranch-artikelen en ideeën!.

5X Modern Retro Interieur Sao Paulo Paul Rosenberg Collection Ideeën

Modern retro interieur sao paulo tour a gorgeous são apartment - vibrant room colors in tips ideeën

Modern Retro Interieur Sao Paulo Tour A Gorgeous São Apartment Vibrant Room Colors In

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.elledecor.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Marokkaanse Woonkamer Theeceremonie Tips 6X Inspirerend Bohemian Dakterras Barcelona Ideeën 5X Plant In Huis Tips 6X Galerij Toilet Inspiratie Ideeën 5X Inspirerend Bewaarde Interieur Tips Ideeën 5X Lekkere Geur In Huis Ideeën 6X Oud Roze Muur Tips 5 Vintage Boucherouite Vloerkleden Tot 40% Vloerkleed Kleed Inspiratie Diverse Trap Ideeen Welke Planten Passen Er Bij U? Doe De Test. 6X Leen Bakker Decoraties Tips 6X Ronde Spiegel Badkamer Ideeën 4X Hang Hanglamp Op Plek Wilt Hanglampen Met Strakke Stijl Later Opnieuw Verplaatsen? Ideeën 4X Botanisch Interieur Planten In Manden Verlichtingsproducten Voor Een Geweldig Ideeën 3 Verschillende Soorten Binnendeuren Welke Zijn Er? 4 Donkere Kleuren In Huis Werken Stimulerend En Rustgevend