Tafel Van Steigerhout Zelf Maken Praxis Tekening Steigertafel

Je moet de planken op een plat oppervlak leggen en ze zo rangschikken dat ze collectief op de kwaliteitsmanier liggen/stompen, dit kan wat vallen en opstaan ​​kosten, omdat alle planken iets anders zullen zijn! de planken moeten ook aan elk uiteinde waterpas zijn.

Zodra je de configuratie van de planken hebt bepaald, moet je ze aan elkaar lijmen - dit kan in plaats daarvan rommelig zijn, dus zorg ervoor dat je op een afveegbaar oppervlak staat of gebruik een stofdoek eronder, vodden of papieren handdoeken zijn op dit punt ook toegankelijk !.

Na 37 keer joggen via de techniek in mijn hoofd, begon ik lijm op te smeren, positief makend om genoeg in de sleuven te krijgen, aangezien lijm de koekjes doet toenemen om de gleuf nauwsluitend te vullen.

Met de lijm erop gesmeerd, heb ik alle planken op een rij gezet en aan elkaar geklemd. De koekjes kwamen hier goed tot hun recht omdat het onmogelijk was om de positionering en uitlijning van de planken verkeerd te krijgen.

Het gelijkmatig verdelen van de klemmen en met een stevige maar niet al te strakke druk is de sleutel tot het bereiken van een gewenste verlijming. De klemmen aan de aanslag van het bureau die twee stukken hout vastklemmen, staan ​​bekend als cauls en helpen bij het uitlijnen als de planken proberen weg te komen van elkaar op de plaats waar koekjes niet aanwezig zijn.

Zorg ervoor dat alles dat door de lijm heen in contact komt met het hout, niet per ongeluk op het bureaublad kan worden gelijmd! ik dekte de cauls af met folietape die ik eromheen had gelegd. De onderstaande foto illustreert wat ik voorstel als ik blijf hameren op afstemming.

De planken zijn gesloten tot perfect vlak, en dat is te wijten aan het feit dat de koekjes allemaal op dezelfde diepte in het hout zijn gesneden, dus als je gaat klemmen, willen ze het liefst worden uitgelijnd.

Ik heb waarschijnlijk niet voldoende lijm tussen de planken gedaan die ik voor de tafel heb gebruikt, omdat er niet veel lijm uitknijpte toen ik de klemmen aandraaide. Lijm knijpen is goed, dus ik heb meer lijm op de planken gelobd bij het maken van de bank,.

Ik ontdekte dat de eersteklas manier om van de overtollige lijm af te komen was om een ​​keer te wachten tot het half droog was (ongeveer 2-3 uur) en dan voorzichtig af te schrapen met een beitel.

4X Tafel Van Steigerhout Zelf Maken Steigerhouten Eettafel Buena Ideeën

Tafel van steigerhout zelf maken praxis tekening steigertafel tips ideeën

Tafel Van Steigerhout Zelf Maken Praxis Tekening Steigertafel

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.youtube.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Schapenvacht In Huis Tips 6 Rustgevende Kleuren Slaapkamer Ideeën 5X Zelf Een Serre Maken Tuin Of Met Houten Dak, Hoe Doe Je Dat? Ideeën X Muur Van Boeken Tips 4 Cadeautjes Voor In Huis Cadeau Mooie Geschenken 5 Posters In Slaapkamer Ideeën X Vitra Eames Lcw Loungestoel Plywood Group Lounge Chair Ideeën 4 Tv In De Keuken Ideeën 6X Waskom In Badkamer Ideeën Umbra Cubist Wandrek Zeer Ruim Bloempot Multi 6X Super Goed Inloopdouche Inspiratie Ideeën 6X Kinderkamer Met Bureau Tips 6X Trend Hanglampen Zonder Kap Ideeën 5X Verbazingwekkend Geometrische Stalen Woonaccessoires Ideeën 5X Welke Kleur In De Woonkamer Kleuren Combinaties Ideeën