Vintage Kinderkamer Ingericht Mama Zoe Babywereld Juni 2017 By Babystuf Issuu

Vintage frans ontmoet shabby subliem in de franse antieke kinderkamer van dit meisje! beginnend met restoration hardware, overgaand op kunst en prints van over de hele wereld, met toevoeging van een contactpersoon van anthropologie en west elm, is deze ivoren en blush hypermoderne vintage kinderkamer nu een van mijn favoriete kamers in ons huis!.

Mijn idee begon met mijn babybadje, wat vroeger een antiek frans thema was. Ik nam dat en blies het uit voor zoey's kinderkamer!. Mijn opknapmode is een combinatie van nieuw en oud, oud en modern.

Ik vind het heerlijk om porties die een verhaal van jaren geleden vertellen te combineren, terwijl ik nieuwere stukken aan dat verhaal toevoeg en alles bij elkaar draag.

De basis van de kamer die rond het meubilair en beddengoed is opgesteld, is van rh baby & kind:. Ik wilde een eenvoudig, praktisch vloerkleed omdat ik wist dat de muren en het decor de kleur en aandachtspunten zouden dragen, dus ging ik voor een basistegelvloerkleed van flor.

Na veel winkels te hebben gezocht naar een rocker die het thema zou versterken, maar ook ontspannen zou zijn en niet langer de bank zou breken, ging ik voor de graham glider van west elm.

Ik hou van de kleur en het is zo comfortabel, zelfs ik val erin in slaap!. De fotowand is voorzien van kunst, prints en lijsten van verschillende reizen en winkels met verborgen juweeltjes in toronto, mexico city en vancouver.

En een paar online verkopers:. Kaart van parijs, un deux trois print, zoey en bebe letters en bloemen - rifle paper co. Als laatste heb ik mijn uitnodiging voor een peuterdouche en een bedankkaart ingelijst en in de muur verwerkt.

Die werden aangepast door middel van posh paperie. Ik wist ook dat ik op de een of andere manier boeken wilde samenstellen, dus gebruikte ik historische bloemenkratten van jayson home en uiteindelijk groeide ik planken met zoey's boeken, schoenen, foto's en meer!.

Ik heb een paar favoriete objecten in de kamer. De kroonluchter - die vroeger mijn uitspatting was en ik ben zo blij dat ik dat heb gedaan! ! en dan ben ik dol op de galerijmuur.

Het vertelt een verhaal over de plekken waar zoey was geweest toen ze in mijn buik zat, het is persoonlijk, frans en met heel veel liefde gemaakt! ik heb er zo ontzettend veel plezier mee gehad.

Mijn advies om zo'n gebied te creëren? neem de tijd en onthoud dat matchy matchy de vijand is! begin ook met een fundering. Dat zou je verfkleur moeten zijn of een geweldig tapijt of beddengoed.

Wat het ook is, begin daar en vertakt en selecteer in de loop van de tijd stukken. Oh en als je van je kinderkamer houdt, laat hem dan fotograferen! mijn fotograaf was geweldig en fotocredits voor roxanne van lilibean photography.

4X Vintage Kinderkamer Ingericht Mama Zoe Voetjes Van De Deur Ikea Hack Ideeën

Vintage kinderkamer ingericht mama zoe babywereld juni 2017 by babystuf - issuu tips ideeën

Vintage Kinderkamer Ingericht Mama Zoe Babywereld Juni 2017 By Babystuf Issuu

Abbildung. Afbeeldingsbron : issuu.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Geweldig Industriele Lampen Ideeën 4X Witte Zwarte Of Grijze Muren Wat Doet Kleur Voor Je Interieur? Inspiraties Ideeën 5X Geweldig Gympaard In Interieur Ideeën X Zweeds Design Wishbone Chair Ergonomics And Danish Modern Furniture Ideeën 4X Diy Zwevend Nachtkastje Met Telefoonhouder 10X Zwevende Nachtkastjes Ikea Ideeën 4 Energiebesparende Tips Voor Thuis Energie Besparen Kan Zomaar Met Deze 5X Tv Ophangen Zonder Zichtbare Kabels Naar Een Kabelvrij Huis 8 Tips Voor Het Wegwerken Van K Ideeën 5X Rotan In De Tuin Kussens Zijn Gemaakt Van Natuurlijk Ideeën 5 Kleur In Je Interieur Op Zoek Naar Een Nieuwe Interieur? 5 Hebbedingen Voor Op Kamers Verjaardag / Koningsdag 4 Woonkamer Muur Verven Vijf Onwaarschijnlijke Kleuren 5X Super Goed Franse Stijl Interieur Ideeën 6X Het Beste Frosta Krukje Ikea Ideeën 5 Zwarte Muur De Slaapkamer Ideeën 5X Kantoor Tip Bureau Bij Raam Beeldschermwerk In De 21Ste Eeuw Zicht Op Toekomst (Bal Ideeën