Mooie Woonkamer Van Nina Holst Het Droom Dakterras Holst!

We hebben nog een paar taken gepland voor de woonkamer in ons nieuwe huis, maar we zijn erg blij met hoe het tot nu toe is uitgegroeid, dus ik deel wat voor en na foto's ervan tegenwoordig zodat je de verandering….

Zo zag het er dus uit voordat we begonnen met verbouwen. De woonkamer/zolder was vroeger erg donker door al het hout, en het had een erg verouderd en verkleurd textielbehang dat wanhopig een make-over wenste (het was vroeger veel erger dan je op deze foto kunt zien) ).

– we zijn begonnen met het afgieten van alle lijstwerk (ramen, deuren, plafond en vloer) voor een schoner en moderner uiterlijk.

– vervolgens gebruikten we "jotun sparkel for grove underlag" (muurvuller) op alle muren om het oude textielbehang te verbergen.

Daarna hebben we afgewerkt met jotun slettvegg voor een gladde afwerking en om scheuren te voorkomen. – de meeste muren geschilderd in lady pure color 1624 letthet en windows+loft in lady supreme finish, silkematt – 1624 letthet, en een hoekje in lady pure color 9938 dempet sort.

– de grenen houten vloer is geschuurd en behandeld met loog, witte olie en matte lak. – we hebben het grote plafond behouden zoals het was, maar om de ruimte onder de zolder lichter te maken, hebben we de houten panelen verwijderd en het plafond gepleisterd en geverfd met lady tak.

Daarnaast installeerden we witte led-downlights. -het houten plafond van de loft was onbehandeld en daarom erg donker, dus we hebben lady pure nature interiørbeis, hvitkalket gebruikt om het net zo licht te krijgen als de rest van het plafond in de woonkamer.

Omdat de woonkamer zo gigantisch is (ongeveer 70 m²), hebben we ervoor gekozen om deze in zones op te delen om het intiemer en praktischer te maken.

We kozen ervoor om lady pure color 9938 dempet sort te gebruiken, in een van de hoeken om het gebied te scheiden en een contrast te krijgen.

We kozen voor deze kleur zodat het zou harmoniëren met de zwarte meubels en het interieur dat we ergens anders in de woonkamer hebben staan.

Als je mij op instagram volgt, is het je misschien opgevallen dat ik onlangs de meubels in de woonkamer heb herschikt. De bank en eettafel zijn van plaats gewisseld, omdat ik iets nieuws wilde uitproberen.

De handel resulteerde ook in het kopen van een nieuwe bank en een "nieuw" vintage kelim-tapijt, dus onze woonkamer is op zoek naar heel uniek van vroeger.

We zijn erg blij met de nieuwe woonkamersituatie. Maar wie weet? misschien zal ik het allemaal terugbrengen naar hoe het vroeger was.

Hoe dan ook, de nieuwe bank en vloerkleed blijven in ieder geval staan. : ). Ik moet een kleine bekentenis afleggen. Ik hou echt van informele woonruimtes of van welke interieurkoning dan ook, vooral degenen die een beetje neigen naar scandinavische formaten.

Waar heb ik het over? oké, laat het me uitleggen. Er zijn zoveel stijlen waarin je je interieur zou willen ontwerpen: klassiek, modern, minimal, eclectisch, luxe, scandinavisch, landelijk, boheems (om er maar een paar te noemen).

De lijst zou maar door en door moeten gaan, maar ik denk dat je het punt begrijpt. Waarom genoegen nemen met casual van al deze ontwerpen?.

4X Mooie Woonkamer Van Nina Holst Ideeën Inrichting

Mooie woonkamer van nina holst het droom dakterras holst! - huis-inrichten.com tips ideeën

Mooie Woonkamer Van Nina Holst Het Droom Dakterras Holst!

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.huis-inrichten.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Stoere Luxe Badkamer Ideeën 5 Klein Woonidee De Hoogslaper Inrichten Huis Vers Laagslaper 6X Houten Vloer Badkamer Ideeën 4X Welk Zitmeubilair Past Bij Jou Mooiste Banken En Stoeren Wehkamp Ideeën 5 Eettafel Met Verschillende Stoelen Ook Bij De Eettafel! 5X Verrassende 6X Laatste Kerstcadeau Ideeen 2019 Ideeën Decoratie Aan De Muur Inrichten, Inrichten Van Inloop In Natural' Touch Nunspeet 5X Super Goed Binnenkijken Marieke Rusticus Ideeën 5X Online Badkamer Ontwerpen Ideeën 5X Houten Paletten Banken En Bedden Pallet Tuinbanken Voor De Keuken Ideeën 4 Moderne Minimalistische Keuken Ideeën 6X Lichte Scandinavische Woonkamer Tips 5 Vaas Decoratie Idee 25 Geweldig Ideeën Over Kerst Op Pinterest 5X Tafel Uit Boomstam Tips 6X Verbazingwekkend Designer Bureaustoelen Ideeën