Mooie Woonkamer Van Nina Holst Nordic Interiors April 2016

Zij en haar samenwonende marcus mars - en de hond conrad, namen in april 2020 de gigantische villa in drammen over en begonnen meteen met de renovatie.

- het huis is een art nouveau huis met mansardedak uit 1923, vertelt nina. De woning is 277 m2 en heeft een grote tuin.

Samen met marcus, die kunstenaar is, heeft ze het afgelopen jaar elk huis en elke achtertuin belangrijke verbeteringen aangebracht.

Zowel de woonkamer als de eetkamer hebben de tint lady pure color 12075 soothing beige meegekregen, wat zorgt voor harmonie in de kamers.

De lichtbeige kleur op de scheidingswanden geeft een warme achtergrond, zodat alle belangrijke punten kunnen schijnen.

De banken bevinden zich in het midden van de kamer en creëren een geweldige en sociale sfeer. De nieuwe tegelkachel past feilloos in het honderd jaar oude huis en lijkt er altijd al te hebben gestaan.

Het plafond is geverfd met lady perfection 9918 classic white en de lijstwerk met lady supreme finish 9918 classic white in semi-gloss.

De oude deuropeningen zullen uiteindelijk ook in dezelfde kleur worden geverfd. Supermatte wanden met lady pure color 12075 soothing beige.

Het plafond is geverfd met lady perfection 9918 classic white. De laatste jaren heeft nina zich ook gevestigd met haar persoonlijke galerie in drammen, de plek waar ze haar eigen kunst verkoopt.

De foto in de eetkamer is haar eigen werk. De nieuwe dakrozet is hypermodern in het 100 jaar oude huis.

Met een sober kleurenpalet zijn de oude woonkamers en prachtige details goed tot hun recht gekomen. Tot nu toe zijn er geen fundamentele aanpassingen aan de keuken gedaan, omdat deze in het najaar wordt vervangen, zegt nina.

- maar met nieuwe tinten en nina's styling wordt de keuken nog steeds als absoluut nieuw en prettig ervaren.

De gladde wandoppervlakken zijn geverfd met lady pure color 8302 laurel, terwijl de paneelwanden zijn geverfd met lady supreme finish in silkematt gloss - in de tint 8302 laurel.

Nostalgische details tegen pas geschilderde, onervaren lambrisering creëren een warmte-ecosysteem in de keuken.

Nina ging bovendien voor een groene tint in de gang, en hier is de transformatie zeker magisch! met vers geschilderde paneelwanden in de goudgroene kleur 8252 green harmony voelt de ruimte harmonieus en mooi aan.

Het wandpaneel is geverfd met lady supreme finish in silkematt glans. Terwijl plafonds, lijstwerk en deuropeningen een semi-glanzende afwerking hebben gekregen met lady supreme finish in 9918 classic white.

De goudgroene kleur geeft de gang een harmonieus geheel. De kleur past uitstekend bij de originele houten vloeren.

De slaapkamer kreeg de schaduw lady pure color 8281 pale linden, een discrete en gedempte groene kleur.

Let op de hoge plinten! zowel het lijstwerk als de deuropeningen hebben een halfglanzende afwerking gekregen met lady supreme finish 9918 classic white.

De lamp is pantella in messing van louis poulsen.

4X Mooie Woonkamer Van Nina Holst Ideeën Inrichting

Mooie woonkamer van nina holst nordic interiors: april 2016 tips ideeën

Mooie Woonkamer Van Nina Holst Nordic Interiors April 2016

Abbildung. Afbeeldingsbron : nordicblends.blogspot.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Woonkamer Van Deense Bungalow Villa Goedkope Vakantie Huis Liefde Huisje Travel Reizen Noord Holl Ideeën 5X Loungeplek Op Een Net Buitenleven Tips Bouw Loungezaal In Je Tuin Ideeën 5X Stenen Muur Interieur Tips 5 Klein Balkon Terras Aan Slaapkamer Ideeën 4X Verticale Of Horizontale Radiator Convectorencategorieën Radiatoren Ideeën 4 Kleurvlakken Op De Muur Een Nieuwe Manier Kleur 5 Kleine Slaapkamer Inrichten Ideeën X Moodboard Wit Groen Tips 5 Kerst Sfeer In Huis Haal De Kerstsfeer En Zomer Komt Eraan 5X Schapenvacht In Huis Tips 6 Slaapkamer Landelijke Stijl Ideeën 4X Shop The Look 7 Kinderkamer Deze Items Zijn Géén Goedkope Imitaties Luxe Kwaliteit Zonder Ideeën 6X Inspirerend Gekleurde Bank Combineren Ideeën Huis Met Natuurlijke Kleuren De Natuur In Is Al Niet Meer Weg Te Denken Zelf Boekenkast Maken Een Of Boekenplank